Tim Izolirka – Podno grejanje u Hramu Sv. Save

Tim Izolirka postavlja podno grejanje

O značaju podnog grejanja dosta se govori u poslednje vreme, bilo da je u pitanju trend ili ekonomičniji pristup sistemu grejanja. Ono što se ističe jeste svakako ušteda energije, novca, prostora, manje prašine i slično.

Tim Izolirka u svom asortimanu ima ploče za podno grejanje razlilčitih namena.

Interesantan je podatak, da je Tim Izolirka uzela učešće u renoviranju Hrama Svetog Save u Beogradu i to upravo sa pločama za podno grejanje. U pitanju su ploče tipa Stirotermal Hard, koje su jako otporne, posebno kreirane i namenjene viskofrekventnim prostorijama koje trpe velika opterećenja.

Do sad je urađena tek početna faza ovog projekta dok se u narednom periodu očekuje nastavak saradnje.

Tim Izolirka

TIM IZOLIRKA d.o.o.
Branka Erića 7, 22240 Šid
T. +381 22 710 666 • M. +381 62 8026 889
e-mail: tim@izolirka.net • web site: www.timizolirka.rs

Prethodni tekstDrvene obloge i paneli
Sledeći tekstUspešna nedelja keramike Modus na Sajmu u Bolonji
Kompanija Fragmat S d.o.o. je osnovana 1992. godine, a danas posluje u nekoliko zemalja u regionu, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju. Njihov asortiman proizvoda uključuje razne vrste hidroizolacionih i termoizolacionih materijala, lepila za keramičke pločice, tečnih estriha, fasadnih ssistema, te mnogih drugih proizvoda namenjenih gradnji i obnovi objekata. Fragmat S d.o.o. je usmeren na proizvodnju i distribuciju visoko kvalitetnih proizvoda koji su prilagođeni specifičnim potrebama klijenata. Kompanija se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom, stručnošću i inovativnošću.