Od malog porodičnog biznisa do jedne od većih u prepoznatljivih fabrika u regionu – Kako?

Jedno od najčešćih pitanja sa kojim se susrećemo kada objašnjavamo istoriju postojanja i razvoja kompanije: koji su to koraci bili presudni za pozicioniranje na mesto jedne od vodećih kompanija u regionu? Odgovor na to pitanje nije ni malo jednostavan jer je i proizvodnja proizvoda iz našeg asortimana kompleksa i zahtevna. Put razvoja do pozicije koju trenutno zauzimamo u svetu proizvodnje podova gradimo više od tri decenije, ali je temelj našeg poslovanja od prvog dana isticao kvalitet kao najznačajniju performansu proizvodnog procesa.

Minimalistički enterijer stana
foto: Drvoprodex

Naše stalne kontrole i testiranja proizvoda garancija je naše predanosti kupcima. Od početne faze procesa proizvodnje – pripreme elemenata, preko svake od desetine faza procesa koje proizvodi prođu rigorozan je režim testiranja proizvoda. Pored kontrole proizvodnje stalno usavršavanje naših zaposlenih, kao i najsavremenija tehnologija za proizvodnju podova koju usvajamo i inovacije koje pratimo doprinose održavanju stečene pozicije i iskoraku u pozicioniranju na regionalnom nivou kada je proizvodnja podnih obloga od prirodnih materijala u pitanju.

Aktivno prateći novitete u oblasti proizvodnje, usklađujemo iste sa ekološkim standardima kako bismo osigurali da naša proizvodnja bude odgovorna prema okolini i društvu, u celini.

www.drvoprodex.com

Karanovac 3 | 78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina | Republika Srpska

T. +387 (0) 51 427 465 | T. +387 (0) 51 427 485
T. +387 (0) 51 426 050 | F. +387 (0) 51 426 051

drvoprodex@blic.net
www.drvoprodex.com