Specifični visokokvalitetni građevinski proizvodi

ARDEX je već više od 70 godina jedna od vodećih kompanija po pitanju kvaliteta u industriji podova i keramike te najbolji izbor za Vas. Svojim kontinuiranim nastojanjima postižemo inovacije koje oblikuju tržište i na taj način održavamo svoju tradiciju: beskompromisni kvalitet premijum brendova. Za nju garantujemo korišćenjem najnovijih postupaka osiguranja kvaliteta, tako da se ARDEX ne smatra slučajno vrhunskim partnerom u građevinskoj industriji.

Kompanija ARDEX proizvodi visokokvalitetne posebne građevinske materijale u područjima primene keramičkih pločica, fuga, podova, zidova i građevinskog materijala. Više je razloga zašto uvek i iznova stvaramo najbolje spojeve za svoje kupce: Koliko god se zahtevi korisnika proizvoda razlikovali, asortiman ARDEX proizvoda sastavljen je na takav način da ćete za vrlo specifične zahteve pronaći tačno odgovarajući materijal.

Naš stav prema kvalitetu, zaštiti okoline, ekologije i sigurnosti proizlazi iz opredeljenja „Vizija i misija“ menadžmenta kompanije. Naš je zadatak definisati ciljeve kvaliteta, zaštite okoline i sigurnosti te stvoriti uslove za postizanje tih ciljeva. Podstičemo kvalitet i inovacije kroz tehničko prilagođavanje postrojenja, što osigurava isplativu i ekološku proizvodnju.

Pandomo® odličan proyivod za vaš dom
Pandomo® floor

Održivost je tema koja definiše naše doba. Klimatske promene i finansijska kriza jasno su pokazale da kratkoročno delovanje može imati fatalne posledice. S druge strane, održivo delovanje znači dugoročno odgovorno oblikovanje budućnosti, i to štedljivim korišćenjem i očuvanjem vrednosti resursa te posledično očuvanjem naše okoline, zajedničkim radom temeljenim na poštenju i međusobnom respektu. Ideja održivosti čvrsto je usidrena u korporativnu filozofiju kompanije.

Naše su proizvodne metode najsavremenije, a osiguravaju ne samo najbolji kvalitet i funkcionalnost, već i najviši nivo pouzdanosti i trajnosti. ARDEX proizvodi stoga su uvek najbolji izbor kada su u pitanju održivi građevinski projekti. Četiri istraživačka centra širom sveta kontinuirano rade na razvoju novih proizvoda s posebnim težištem na optimizaciju u cilju zaštite okoline.

Asortiman proizvoda PANDOMO® razvijen je kao savremeni sistem obrade površina za najviše zahteve i nudi beskonačan broj mogućnosti ukrasnog dizajna za podove, zidove i plafone – bez spojeva, čak i za veoma prometna područja. Osnovni materijal PANDOMO® proizvoda je cementna masa za izravnavanje, koja je idealna za besprekorno oblikovanje podova, zidova i plafona na potpuno nov i individualan način. Kreativnost je potpuno neograničena uz bilo koju boju i razne tehnike obrade.

PANDOMO® Terrazzo elegantni podovi ta vaš dom
PANDOMO® Terrazzo

PANDOMO® by ARDEX je moderan sistem površinskih premaza koji drži sve vaše mogućnosti arhitektonskog planiranja mogućim. Bilo da dizajnirate podove, zidove ili plafone – ono što se zaista računa su vaše ideje. Svi PANDOMO® sistemi proizvoda daju vam kreativnu slobodu koja vam je potrebna: za klasične, prefinjene i homogene ili potpuno jedinstvene dizajne.

Sveobuhvatan asortiman PANDOMO® proizvoda ima savršeno rešenje za svaku potrebu:

  • PANDOMO® Wall – izvedite bešavne zidne površine, individualno prema sopstvenom ukusu.
  • PANDOMO® Floor – dizajnirajte podove slobodno i kreativno koristeći praktično beskonačan raspon boja i dizajna.
  • PANDOMO® Terrazzo – dizajnirajte elegantne podove sa klasičnim izgledom teraca.

Pandomo by Ardex logo

AB Concept
+381 65 2900 995
info@abconcept.rs
www.abconcept.rs

Prethodni tekstUređenje vašeg kupatila: kako stvoriti funkcionalan i estetski privlačan prostor
Sledeći tekstViše toplote, više uštede – podno grejanje