Najefikasniji i najekonomičniji način grejanja – norveški radijatori

Da li možemo boraviti u svim prostorijama istovremeno? Ne, hmm pa zašto onda grejati celu kuću na istoj temperaturi kad smo tu i kad nismo ili grejati sve sobe na isti način?

Norveški radijatori rešavaju sve gore pomenute probleme na jednostavan i praktičan način. Njihov način korišćenja je da se grejete samo kad Vama treba i koliko Vama treba, što u praksi znači da kad boravite u prostoru grejete na višoj, a kad niste na nižoj temperaturi.

Zašto na nižoj kad nisam kod kuće, zato što je uvek lakše održavati nego iznova grejati. Sa druge strane norveški radijatori pružaju tu mogućnost, jer su bezbedni da rade i kada niste kod kuće, bilo da ste na poslu ili na sedmodnevnom zimovanju na Zlatiboru.

KVALITET I DUGOTRAJNOST – GLAMOX 3001

GLAMOX 3001 nastao je kao plod dugogodišnjeg razvoja sistema električnog grejanja firme ADAX i ovo je peta generacija radijatora koji maksimalno koristi zakone termodinamike i najnovija dostignuća elektronike.

GLAMOX 3001 nastao je kao plod dugogodišnjeg razvoja sistema električnog grejanja firme ADAX
GLAMOX 3001 / foto: Rovex Inženjering d.o.o.

Radi na principu konvekcije – grejač zagrevan električnom energijom, velike aktivne površine i provodnosti, greje prostor prirodnom cirkulacijom vazduha.

Prednost ovog principa rada je što se grejanje odvija na niskim temperaturama, pa je samim tim efikasnost grejanja veća i gubitak električne enegrije manji (iskorišćenost je približno 98%). Ovakav princip rada obezbeđuje maksimalan komfor u grejanju jer ravnomerno raspoređuje temperaturu u prostoru.

Precizna regulacija temperature je važna za udobnost i prijatan vazduh u Vašoj sobi. Norveška firma i proizvođač ADAX već više od 25 godina primenjuje osetljive elektronske termostate. Elektronski termostati osiguravaju visoku udobnost, prijatan vazduh u Vašoj prostoriji i ekonomično grejanje.

KLASIČAN DIZAJN, NIŽA CENA – ADAX VP11 ECONOMIC

ADAX VP11 Economic je novi kompaktni model ekonomičnih dimenzija i veoma jednostavan za korišćenje. VP11 Economic nastao je kao plod nastojanja norveške firme ADAX, da udovolji zahtevima velikog broja kupaca, koji imaju male stambene prostore koje žele efikasno grejati. VP11 Economic namenjen je kućama i poslovnim prostorima u kojima se ciklusi grejanja ne ponavljaju već korisnik po svojoj želji podešava temperaturu u skladu sa svojim potrebama.

Klasičan dizajn, jednostavnih linija, precizan elektronski termostat i montaža na zid sa nosačima koji se isporučuju uz radijator. Princip rada norveškog radijatora VP11 je prirodna cirkulacija preko posebno konstruisanog grejača. VP11 konstruisan je u skladu sa zahtevima za svim bezbedonosnim standardima za ovu vrstu proizvoda.

Jednim pozivom uključite grejanje, jednom porukom podesite temperaturu ili jednostavno putem aplikacije podešavajte sve što želite.
ADAXSET / foto: Rovex Inženjering d.o.o.

ELEGANCIJA GREJANJA – ADAX NEO

Najnovija generacija ADAX NEO radijatora objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti. Radijatori se uklapaju u različite tipove enterijera i garantuju udobnu toplinu doma uz optimalnu potrošnju energije po kojoj su Norveški radijatori odavno čuveni. Nežna roze i nebo plava su dve nove boje u paleti ADAX NEO radijatora namenjene za dečije prostore, pored standardnih sive, crne, bele i crvene.

Upravljanje na daljinu smo gledali u filmovima pre 20 godina i samo bogati su mogli sebi to priuštiti, međutim danas je to realnost koja je dostuna svima.
Jednim pozivom uključite grejanje, jednom porukom podesite temperaturu ili jednostavno putem aplikacije podešavajte sve što želite. 

Potrebno je samo da priključite ADAX SET u utičnicu, priključite norveški radijator i sa bilo kog mesta u svetu uključite Vaš sistem grejanja.
Ono što je najvažnije ADAX SET mogu koristiti postojeći i novi korisnici grejanja na norveške radijatore, jer su uređaji zasebni i nije potrebno prepravljati bilo šta (plug & play).

Najnovija generacija ADAX NEO radijatora objedinjuje zahteve modernog dizajna i funkcionalnosti
ADAX NEO / foto: Rovex Inženjering d.o.o.

U ponudi imamo ADAX SET Switch koji se koristi za jedan uređaj i ADAX SET Master i Slave koji se koriste za upravljanje kompletnog sistema grajanja pa čak i cele zgrade.

Sa novim modelima ADAX SET vi možete upravljati grejanjem na daljinu, putem poziva, sms i besplatne Android i iPhone aplikacije, proveravati trenutnu temperaturu, podešavati temperaturu, podesiti zaštitu od smrzavanja, programirati grejanje, i dobijati status sistema u slučaju nestanka struje, povećanja temperature i slično.

Fleksibilnost sistema, moderan dizajn i uklapanje u svaki prostor
Moderan dizajn Norveških radijatora / foto: Rovex Inženjering d.o.o.

Fleksibilnost sistema, moderan dizajn i uklapanje u svaki prostor omogućavaju opremanje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora etapno i u skladu sa dizajnerskim zahtevima.

Ekonomija, ekologija i estetika su tri osnovne prednosti koje Vam pružaju Norveški radijatori GLAMOX 3001, ADAX NEO i VP11 ECONOMIC.

Rovex logo

ROVEX INŽENŽENJERING d.o.o.
A: Bulevar Crvene Armije 11b lokal 7,  Novi Beograd, Bellville
T: +381 11 785 68 33 • +381 11 311 52 08
W: www.rovex.rs • E: prodaja@rovex.co.rs