Marketing u časopisu i na web portalu PODOVI

Na koji način možemo da promovišemo Vaš brend

Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 53
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 53, novembar 2021

„PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija” je specijalizovani građevinski B2B časopis koji se, iz stručnog ugla, bavi svim vrstama podova i podnih obloga, hidroizolacijom, termoizolacijom, kao i enterijerom i dizajnom. Prema istraživanjima svaki broj časopisa „PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija”, koji se distribuira na 5.000 adresa, dospe u ruke preko 35.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.podovi.org čita oko 120.000 posetilaca.

Naše vrednosti

Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima građevinarstva i nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u povećanom tiražu, a deo tiraža dostavljamo svim izlagačima i posetiocima na našem štandu. Naša misija je da plasiramo informacije od značaja i edukujemo javnost, a ciljna grupa su nam:

Arhitekte: 850
Projektni biroi: 400
Podopolagači: 950
Građevinske kompanije: 650
Izvođači radova: 750
Investitori: 150
Industrija: 350
HORECA: 450
JP i obrazovne ustanove: 250

Osnovne informacije o časopisu PODOVI

Tiraž: 5.000 kom
Doseg: 30.000 osoba +++
Broj stranica: 148
Dinamika: 4 puta godišnje
Objavljuje se već 13 godina

Dinamika

Izdanje za FEBRUAR – 01. februar
Izdanje za MAJ – 10. april (ovo izdanje se izdaje u aprilu, zbog Sajma građevinarstva)
Izdanje za AVGUST – 01. avgust
Izdanje za NOVEMBAR – 01. novembar

Ono što nas izdvaja

 

Časopis se još izdvaja po dimenzijama (21×26 cm) i po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 120g/m² unutrašnji listovi). „PODOVI“ se štampaju na minimum 148 strana, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ovo izdanje na jedno od vodećih, kada su u pitanju slični časopisi, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji i regionu.

Dodatne mogućnosti

 • INSERTACIJA – Mogućnost insertacije vašeg reklamnog materijala u časopis
 • NEWSLETTER – Izrada i slanje personalizovanog newslettera na našu bazu email adresa
 • FB – Promocija Vaših proizvoda i usluga na našoj FB stranici
 • IG – Promocija Vaših proizvoda i usluga na našoj Instagram stranici
 • LinkedIn – Promocija Vaših proizvoda i usluga na našoj LinkedIn stranici

 

Ukoliko se bavite podovima, hidro ili termoizolacijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana.

AKTUELNE TEME

 • Priprema podloge za polaganje finalnog sloja
 • Hidroizolacija
 • Termoizolacija
 • Podno grejanje
 • Ugradnja podne obloge
 • Završna obrada i zaštita podne obloge
 • Održavanje
 • Reparacija i zamena dotrajale podne obloge
 • Vrste podnih obloga (keramika, drvo, beton, PVC, linoleum…)
 • Podne obloge prema nameni i funkciji
 • Podne obloge prema izboru arhitekata i dizajnera
 • Inovativni sistemi i tendencije na tržištu

Rekordan broj klijenata potvrđuje da trud, posvećenost i kvalitet izlaze kao pobednik iz svake bitke. Zahvalni smo na svim lepim trenucima koje su nam ovih 13 godina postojanja donele. Mi se radujemo unapred i nastavljamo da dišemo za svaku stranicu, svakog zadovoljnog klijenta i da živimo za sve pohvale i reči podrške.

World Wide Web

 

U ovom momentu sajt www.podovi.org ima mesečno oko 120.000 posetilaca, od čega skoro 90% njih dolazi preko pretraživača, zbog toga što smo visoko pozicionirani na Google-u. Na sajt se svakodnevno postavljaju novosti i stručni tekstovi, kao i svaki tekst koji je štampan u časopisu. Pratimo najnovije trendove u svetu i regionu.

Print&Web

Postoji opcija postavke banera i objave promotivnih tekstova sa kontakt informacijama i linkovima kompanije. Jednom mesečno šalje se newsletter sa linkom za listanje časopisa i najnovijim postovima sa sajta na našu bazu od 20.000 email adresa. Trudimo se da dođemo kako do značajnih stručnjaka iz oblasti tako i do krajnjih korisnika i da zajedno radimo na edukaciji.

Website www.podovi.org
Website www.podovi.org

Sva dosadašnja izdanja časopisa PODOVI možete čitati klikom na LINK

 1. ČASOPIS
  Časopis „PODOVI“ povezuje arhitekte, projektne biroe, građevinske kompanije, investiture i eksperte. I zbog toga je najbolje mesto za promociju vašeg proizvoda ili usluge. Nadamo se da ćete nas i vi prepoznati kao idealnu medijsku platformu, kako to u kontinuitetu čini već preko 40 kompanija iz struke.
 2. KATALOG
  Katalog vaše kompanije je postavljen na našu internet stranicu tokom 12 meseci, tako da posetioci mogu da prelistaju, čak i sa svojih mobilnih telefona.
 3. POSLOVNI ADRESAR
  Profil vaše kompanije je na našoj internet stranici. Kompanija ima svoju stranicu koja sadrži kontakt informacije, opis firme, fotografije, video klipove, Google mapu, ključne reči sa backlinkovima prema vašem sajtu.
 4. NEWSLETTER
  Usluga slanja vašeg newslettera na našu bazu email adresa od preko 20.000 upisanih fizičkih i pravnih lica. Baza se redovno ažurira i dopunjuje novim interesnim grupama.
 5. BANER
  Baner vaše kompanije na našoj internet stranici sa preko 3.000 poseta dnevno. 90% posetioca našeg sajta dolazi preko Google pretraživača ukucavanjem ključnih reči iz struke. U paketu sa postavkom banera odobrava se opcija objave promotivnih tekstova na www.podovi.org.
 6. PROMOTIVNI TEKSTOVI
  Redovno objavljujemo vaše PROMO tekstove sa najnovijim informacijama i fotografijama. Svaki post sadrži vaše kontakt informacije sa linkovima ka vašem vebsajtu.
 7. DRUŠTVENE MREŽE
  Svaki članak objavljen na sajtu se dalje deli na našim stranicama društvenih mreža, Facebook, LinkedIn i Instagram i na taj način dolazimo do krajnjih kupaca. Trenutno naš Instagram nalog ima preko 20.500 pratilaca.

Proverite zašto veliki broj kompanija koristi usluge i našeg portala. U zavisnosti od pozicije banera imate mogućnost mesečno objaviti od 1-4 teksta mesečno, a možete postaviti baner i na naše newslettere koji idu na preko 20.000 mail adresa.

Akcenat je na tekstovima i na linkovanju ključnih reči bitnih za vaš brend, a baner je tu kao šlag na torti. Kontaktirajte nas i predložićemo najbolje rešenje za vas.

UPIŠITE firmu u poslovni adresar

Iskoristite odličnu posećenost naše internet stranice i na www.podovi.org upišite vašu firmu u POSLOVNI ADRESAR i time povećajte posećenost Vašeg sajta. Ukoliko nudite usluge iz ove oblasti građevinarstva onda je naš portal idealno mesto za prezentaciju vaše firme. Adresar je podeljen po kategorijama zbog lakše pretrage a unos podataka je brz i jednostavan. U skladu sa izabranim paketom imate mogućnost objave detaljnih podataka o firmi, reference, fotografija i video materijala. Profil vaše firme će biti vidno istaknut u kategorijama po izboru i to iznad konkurentskih firmi.

POSTAVITE katalog na www.podovi.org

USPEŠNO POSLOVANJE ZAVISI I OD ADEKVATNE PROMOCIJE BRENDA!

Mi to znamo, zato vam nudimo opciju postavljanja kataloga vaših proizvoda na jedinoj uskostručnoj web stranici na kojoj se postioci informišu, traže savete i ideje kako bi doneli odluku o kupovini određenog proizvoda. Hoće na jednom mestu, jednim klikom da pronađu ono što traže. Hoće da na tom mestu saznaju šta je to što nudite, kako taj proizvod izgleda, njegove tehničke specifikacije i gde to mogu kupiti.

Sve ove opcije nudi katalog. Na početnoj strani sajta, vidljiv, sa jasnim smernicama biće vodilja svim vašim potencijalnim klijentima. Iskoristite posećenost od preko pola miliona ulazaka godišnje i promovišite svoj proizvod!

www.podovi.org – ONDA KADA HOĆETE DA VAŠ BREND BUDE PRIMEĆEN!

Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Časopis “PODOVI – Hidroizolacija&Termoizolacija”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
web: www.podovi.org