Marketing

Marketing

Čime se bavimo

Časopis PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija broj 45, novembar 2019
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 45, novembar 2019

“PODOVI – Hidroizolacija&Termoizolacija” je specijalizovani građevinski časopis koji se, iz stručnog ugla, bavi svim vrstama podova i podnih obloga, hidroizolacijom, termoizolacijom, kao i enterijerom i dizajnom. PODOVI postoje već više od 10 godina. Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža i po tome se izdvajamo od sličnih glasila. Prema našim istraživanjima svaki broj časopisa “PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija”, koji se distribuira na 5.000 adresa, dospe u ruke preko 35.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.podovi.org čita preko 90.000 posetilaca što je preko milion posetilaca za godinu dana.

Naše vrednosti

Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u povećanom tiražu, a deo tiraža dostavljamo svim izlagačima i posetiocima na našem štandu.

Naša misija je da plasiramo informacije od značaja i edukujemo javnost, a ciljna grupa su nam:

Ciljna grupa časopis PODOVIDinamika izlaženja

Izdanje za FEBRUAR – 01. februar
Izdanje za MAJ – 10. april
Izdanje za AVGUST – 01. avgust
Izdanje za NOVEMBAR – 01. novembar

Ono što nas izdvaja

Časopis se još izdvaja po dimenzijama (23x31cm) i po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi). PODOVI se štampaju na minimum 128 strana, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ovo izdanje na jedno od vodećih, kada su u pitanju slični časopisi, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji i regionu.

Dodatne mogućnosti

  • INSERTACIJA – Mogućnost insertacije vašeg reklamnog materijala u časopis
  • NEWSLETTER – Izrada i slanje personalizovanog newslettera na našu bazu email adresa
  • FB – Promocija Vaših proizvoda i usluga na našoj FB stranici
  • IG – Promocija Vaših proizvoda i usluga na našoj Instagram stranici

Saradnja

Ukoliko se bavite podovima, hidro ili termoizolacijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana.

World Wide Web

U ovom momentu na sajt www.podovi.org ulazi mesečno preko 90.000 potecijalnih kupaca Vaših proizvoda i korisnika Vaših usluga, od čega skoro 90% posetilaca dolazi preko pretraživača, zbog toga što smo visoko pozicionirani na google-u. Ono što je specifično za naš časopis je da smo jedan od retkih koji se može listati i na mobilnim uređajima na našoj internet stranici.

Print&Web

Časopis, zbog listanja online, spada i u grupu web izdanja jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletter-om na našu bazu od 20.000 email adresa u Srbiji i na oko 18.000 email adresa u Hrvatskoj.

Sva dosadašnja izdanja časopisa PODOVI možete čitati klikom na LINK

Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Časopis “PODOVI – Hidroizolacija&Termoizolacija”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
email: redakcija@podovi.org
web: www.podovi.org