Naslovna Marketing

Marketing

Marketing na portalu i časopisu Podovi

Jedini časopis u regionu koji možete listati na mobilnim telefonima i tabletima

“Podove” čitaju odabrani a na naš portal niko ne dolazi slučajno Oglašavanje u PRINT&WEB izdanju časopisa “PODOVI” omogućava vam najefektnije predstavljanje vaših proizvoda i usluga na tržištu Srbije, uz pažljivo odabranu ciljnu grupu. Vašim prisustvom u časopisu “PODOVI” obezbeđujete kvalitetnu medijsku podršku u svim poslovnim aktivnostima vaše kompanije.

Novinarski i grafički tim časopisa i portala doprinosi – kako stručnim tekstovima, kvalitetnom štampom i dizajnom što kvalitetnijem predstavljanju naših klijenata. Veoma interesantna ciljna grupa: preko 1.200 arhitekata i projektnih biroa, preko 1.500 građevinskih firmi u Srbiji, predstavništva vodećih kompanija iz sveta građevinarstava, svi ovlašćeni auto saloni,banke, komercijalni sektor, javna preduzeća u većim gradoviima i državne ustanove, hoteli u većim gradovima i turističkim centrima, prehrambena industrija, veleprodaje građevinskog materijala, građare…. otvara mogućnost brendovima da se vežu uz određenu temu i time upotpune svoj reklamni izgled.

Tiraž od 5.000 primeraka ciljane distribucije štampanog izdanja i preko 30.000 čitalaca web izdanja je svakako koristan našim klijentima koji žele predstaviti svoj proizvod, akciju ili promociju istog. Jedini smo časopis u Srbiji i regionu koji se može listati na mobilnim telefonima i tabletima.

Portal www.podovi.org je takođe idealno mesto da predstavite Vaš objekat, firmu, proizvod, alat, mašinu, Vaše preduzeće, određeni brend, objaviti sniženje proizvoda, akciju, manifestaciju objedinjujući na jednom mestu i profesionalni tekst, kvalitetnu štampu i ciljanu grupu. U ovom momentu portal ima preko 55.000-60.000 mesečnih ulazaka, ili 700.000 poseta godišnje.

Na naš sajt niko ne dolazi slučajno

Preko 90% posetilaca čita stručne tekstove i dolazi kod nas preko pretraživača u potrazi za informacijama i karakteristikama određenih materijala. Stranica je sa naše strane zamišljen kao “Tržni centar” u kojem se prodaju i traže informacije vezane isključivo za podove. Na vama je da odlučite da li ćete potražiti svoje mesto na portalu (“lokal u tržnom centru”) i ukoliko bi godišnje samo 3% posetilaca otišlo na vaš portal (“ušlo u vaš lokal”) ili se zainteresovalo za vaše proizvode to bi bio odličan rezultat (morate znati da je 3% u ovom slučaju ustvari preko 20.000 poseta).

Proverite zašto veliki broj kompanija koristi usluge i našeg portala u kombinaciji sa print&web izdanjem.

Telefon za kontakt : +381 64 64 63 980 i +381 21.6333.824

Takođe nam možete poslati zahtev za oglašavanje na email redakcija@podovi.org