O nama – časopis Podovi

Specijalizovani građevinski časopis “PODOVI” je nastao 2008. godine. Ideja je bila da se ovom segmentu građevine posveti više pažnje jer to svakako i zaslužuje. Tada nismo ni slutili u kom će se pravcu razvijati “Podovi”. Danas smo postali prepoznatljivi na medijskom nebu Srbije i ne postoji niko ko se bavi podovima a da nije čuo sa naš časopis, a isto tako ne postoji niko ko je na pretraživaču „google“ tražio bilo šta što ima veze za podom a da nije bio na našem portalu, dokaz za to je preko 1.500.000 godišnjih ulazaka na naš sajt.

Časopis PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija broj 51, avgust 2021
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 51, avgust 2021

Jedini smo specijalizovani časopis i portal u regionu koji se bavi isključivo podovima na jedan ozbiljan i profesionalan način i to je ono što nas izdvaja od drugih. Časopis „PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija“ se besplatno dostavlja na preko 5.000 adresa u Srbiji.

Tako stižemo na adrese vodećih domaćih kompanija, građevinskih preduzeća, projektnih biroa, arhitekata, svih ovlašćenih auto salona, državnih i javnih institucija, banaka, hotela u većim gradovima i turističkim centrima u Srbiji, prehrambena industrija (mesna, kondistorska, pekarska, pivare, proizvodnja bezalkoholnih napitaka, voda…),veleprodaje građevinskog materijala, građare i drugi.

S obzirom na prirodu Vašeg posla i na činjenicu da se ČASOPIS BESPLATNO DISTRIBUIRA NA ADRESE POTENCIJALNIH KORISNIKA VAŠIH USLUGA (PROIZVODA) putem Pošte Srbije, dok se na sajmovima građevinarstva veliki deo tiraža deli izlagačima i posetiocima, mišljenja smo da bi Vam oglašavanje u časopisu „Podovi“ odnosno brendiranje i upoznavanje sa vašim radom bitno pomoglo u uspešnom obavljanju delatnosti.

OGLAŠAVANJEM U ČASOPISU „PODOVI-Hidroizolacija & Termoizolacija“ I NA PORTALU www.podovi.org OBEZBEĐUJETE KVALITETNU MEDIJSKU PODRŠKU u svim poslovnim aktivnostima vaše kompanije i dopirete do ciljne grupe koja je pažljivo birana. Takođe, časopis predstavlja specifičnu i stručnu dopunu propagandnom materijalu vaše kompanije.

TEHNIČKI PODACI ČASOPISA: – format 21 x 26 cm – korice 300 gr/m² kunstdruk plastificiran visokog sjaja + UV lak – unutrašnje strane 115gr/m² sjajni kunstdruk – tiraž 5.000 primeraka ciljane distribucije, dok za Sajam građevinarstva i Sajam nameštaja štampamo” Podove” u povećanom tiražu i tada časopis dobijaju svi izlagači i posetioci na našem štandu. – “Podovi” izlaze kvartalno i to u februaru, maju, avgustu i novembru – Portal www.podovi.org, trenutno beleži oko 120.000 mesečnih poseta.

Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Časopis “PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
web: www.podovi.org

Čitali ste