Kako od lošeg betona napraviti novi?

Betonske pukotine uzrokovane su nepravilnom pripremom podloge, lošom osnovom u mešavini, lošom kontrolom debljine, nepravilnim negovanjem, temperaturnim promenama, opterećenjem, pomeranjem zemljišta, starenjem betona itd.

Dekorativni polimerni cement (mikrocement) pružiće Vašem starom, dotrajalom ili loše urađenom novom betonu, novi i savršeni izgled. Mogućnost izrade dezena kao što su drvo, kamen, granit, pločice i još mnogo toga.

Elite Crete System je idealno rešenje. Mikrocementi su laki za održavanje i koji su otporni na spoljašnje faktore, temperature, hemikalije, ogrebotine, itd. Upravo zbog toga su idealni za ulepšavanje kako betona u enterijeru tako i betona u eksterijeru. Priprema podloge (betona) nosi ključnu ulogu u izradi mikrocementa.

Priprema starog betona polazi od reparacije oštećenja (sanacija pukotina i većih oštećenja) do brušenja podloge čime dobijamo glatku površinu bez vidljivih tragova reparacije.

Zatim se nanose odgovarajući prajmeri (epoksidna smola) u većoj gramaži radi bolje penetracije u samu podlogu (perfektno vezivanje starog betona sa novim materijalom). Prajmeri se nanose u dve ruke i u drugu ruku se ubacuje kvarcni pesak čime dobijamo podlogu otpornu na vlagu (epoksidna smola + kvarcni pesak = blokator vlage).

Takva podloga je idealna za dalju izradu mikrocementa (Elite Crete System) koji je i sam po sebi paropropusan, a vodootporan materijal. Nakon adekvatne pripreme podloge različitim tehnikama izrade dobijamo nov izgled betona, ujedno i kvalitetnu podlogu otpornu na oštećenja i spoljašnje uslove.

LEP IZGLED I DUGOTRAJNA GARANCIJA KVALITETA.

NAŠ MATERIJAL, VAŠA VIZIJA! #nemafuge

Vujnović enterijeri – specijalizovani za profesionalno izlivanje i ugradnju podova. Oni su stručnjaci u ovom domenu i pružaju visokokvalitetne usluge svojim klijentima.

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
nebojsa@vujnovicenterijeri.rs
www.vujnovicenterijeri.rs