Oplemenite Vaš prostor – U ponudi 12 vrsta dekinga

Specijalizovani smo za deking podove od različitih vrsta drveta, impregniranog, termotretiranog kao i egzotičnih vrsta. Cena dekinga je već od 20€ po kvadratu…

I jedini smo u regionu

Unapred možemo garantovati visoku profesionalnost i kvalitet naših usluga i proizvoda.

Naša firma se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom dekinga. I jedini smo u regionu, specijalizovani isključivo za deking podove. Deking podovi su namenjeni za spoljnu upotrebu, i kao takvi idealni su za vaše terase, staze, staze oko bazena, bašte i vrtove, bašte kafića, stepeništa, izradu molova, podova splavova i paluba. Ukoliko želite da oplemenite vaš prostor na pravom ste mestu. Specijalizovani smo za deking podove od različitih vrsta drveta, impregniranog, termotretiranog kao i egzotičnih vrsta.

Možemo garantovati visoku profesionalnost i kvalitet

Za Vas smo napravili raznoliku ponudu deking podova. Ugrađujemo deking isključivo napravljen od punog drveta. Zašto? Pokazao se kao dugotrajniji, lakši za održavanje, ne zagreva se na suncu, oplemenjuje prostor i prirodan je materijal u odnosu na kompozitne (WPC) materijale. Materijal koji imamo u ponudi je apsolutno otporan na sve spoljne uticaje. Sunce, kišu, sneg i veliku koncetraciju vlage u vazduhu.

Deking izrađen od egzote je stvar prestiža i stila

U ponudi imamo 12 vrsta dekinga od egzotičnog drveta kao sto je Massaranduba, Ipe-lapacho, Cumaru, Tikovina, Sibirski ariš… Deking izrađen od egzote je stvar prestiža i stila. Zbog svoje strukture i gustine (gustina Massarandube iznosi 1150-1300 kilograma po kubnom metru) idealan je za spoljnu upotrebu. Bez dodatne zaštite, tretiranja i sasvim prirodan. Paleta boja je od crvene do tamne (coffe) braon boje.

12 vrsta dekinga

Za sva pitanja budite slobodni da nas pozovete, rado ćemo odgovoriti svakom vašem zahtevu.

Dugotrajnost našeg dekinga, uz pravilno održavanje dostiže i četiri decenije. Iza nas stoji zavidna refernec lista i nekoliko hiljada kvadrata deking podova i obloga najkompleksnijih i veoma složenih oblika.

Proverite zašto smo jedini u regionu koji dajemo pismenu garanciju od 7 godina.

decking podovi logo

DECKING PODOVI
tel.: +381 60 01 91 887
dekingpodovi@gmail.com • www.dekingpodovi.rs