TimberTech® deking za sve vremenske uslove

Deking bi trebao da doprinese privlačnosti Vašeg doma i da predstavlja mesto gde se stvaraju dragocene uspomene – a ne mesto redovnog, skupog održavanja. Međutim, tradicionalnom drvetu će biti potrebno upravo to: mnogo iscrpljujućeg održavanja tokom godina.

Rešenje? Drvo nije jedina opcija. TimberTech® deking za sve vremenske prilike je idealan izbor za Vaš životni prostor na otvorenom zbog svoje izdržljivosti i trajne lepote.

Kompanija Tis d.o.o., kao ekskluzivni distributer, nudi Vam TimberTech® kompozitni deking koji održava vrednost Vaše podne obloge na visokom nivou, a uticaj vremenskih uslova na minimum — sve to uz malo održavanja.

Vremenski uticaji: Kompozitne obloge ili drvo?

TimberTech® kompozitne obloge sa koekstrudiranim omotačem su nadmašile svoje drvene pandane. Izloženost vremenskim uslovima ima mali uticaj na njih u poređenju sa drvenom oblogom, zbog njihove projektovane kapice i čvrstog jezgra. Sa druge strane, izgled tradicionalne drvene obloge će se vremenom neminovno pogoršati, čak i ako se pridržavate održavanja koje karakteriše brušenje, zaptivanje i farbanje svake druge godine.

Izgled prirodnog drveta pod uticajem vremenskih uslova
Izgled prirodnog drveta pod uticajem
vremenskih uslova

Vremenski uticaji na drvo

Elementi vremenskih uticaja kao što su vetar, kiša, sneg, UV zraci, buđ i plesni mogu da naprave štetu na tradicionalnoj drvenoj oblozi i izazovu probleme uključujući:

  • Ogrebotine
  • Promenu boje/bledenje
  • Oštećenje od strane insekata
  • Iskrivljenje ili pucanje dasaka
  • Truljenje

Vaše rešenje za izdržljivost u svim vremenskim uslovima – TimberTech® kompozitni deking

TimberTech® kompozitne obloge služe kao savršeno rešenje za sve vremenske uslove, jer mogu bolje da izdrže atmosferske uticaje, usled kojih će tradicionalno drvo odmah početi da bledi ili erodira.

Bolja tehnologija, bolji deking.

Koristeći inovativnu tehnologiju, TimberTech® je razvio i do 100% projektovanog materijala bez korišćenja prirodnog drveta. Ovi materijali su napravljeni tako da bolje izdrže teške vremenske uslove bez ugrožavanja izgleda dekinga.

TimberTech® kompozitne obloge
TimberTech® kompozitne obloge / foto: TimberTech® – TIS d.o.o.

Nemojte nam samo verovati na reč – uverite se i sami. TimberTech® kompozitni deking prolazi kroz intenzivno interno testiranje kako bi se osiguralo da svaki proizvod dostiže najviše standarde otpornosti na vremenske uslove.

  • Rešite se iscrpljujućeg održavanja koje zahteva tradicionalno drvo.
  • Uštedite novac izbegavanjem visokih troškova za redovno održavanje, popravku ili čak zamenu obloge.
  • Uživajte u lepoti svog životnog prostora tokom cele godine uz dugi vek trajanja i izdržljivosti podne obloge.

Uživajte u svom prelepom TimberTech® dekingu sa mirom — tokom cele godine

TimberTech® kompozitni deking je napravljen tako da Vi i Vaša porodica možete uživati tokom cele godine. Provedite vikende na svom Timber Tech® dekingu, uživajući u društvu svojih prijatelja i porodice, umesto u brizi i dugotrajnom održavanju obloge.

TimberTech® kompozitne obloge
TimberTech® kompozitne obloge / foto: TimberTech® – TIS d.o.o.

Kada je u pitanju investicija u Vaš dom i vrednost imovine, nemojte praviti kompromise u pogledu kvaliteta. Sa TimberTech®-om za sve vremenske uslove obezbeđujete sebi mnogo više od same lepote i dugotrajnosti.

Saznajte više o TimberTech® na: www.deckingpodovi.rs

TimberTechCoconut Husk

TIS d.o.o.
Šume bb, 32250 Ivanjica
+381(0)32-651-922
www.deckingpodovi.rs
office@tis.rs
www.tis.rs