Proizvod meseca: Baumit MultiWhite – višenamenski beli malter za fasadu

Baumit MultiWhite je vrhunski multifunkcionalni malter koji donosi revoluciju u renoviranje fasada. Do 15.04.2024. godine, uz svaku kupovinu Baumit MultiWhite maltera, imate priliku da preuzmete specijalna poklon odela. Ovaj malter, ojačan vlaknima, pruža širok spektar primena i savršeno se uklapa u svaki projekat renoviranja i popravke fasadnih površina.

Višenamenska snaga

Baumit MultiWhite nudi bezgranične mogućnosti primene. Od izrade slojeva za armiranje i izravnavanje mineralnih maltera, preko popravki na malterima na bazi sintetičkih smola, termo malterima, malterima za renoviranje, betonu, do lepljenja izolacionih ploča – ovaj malter je pravi izbor za sve vaše potrebe. Bez obzira da li ga koristite kao vezivni most, za izravnavanje fasadnih površina ili kao osnovni malter pri renoviranju, Baumit MultiWhite se pokazuje kao nezamenljiv saveznik.

Kvalitet i performanse

Jedna od ključnih karakteristika Baumit MultiWhite maltera je njegova mineralna struktura i bela boja. Ova kombinacija pruža vrhunski estetski izgled i omogućava kreativnu slobodu u dizajniranju fasadnih površina. Sa granulacijom od 1 mm, ovaj malter omogućava izvođenje zaglađenih ili strukturiranih površina, dajući vašoj fasadi jedinstveni karakter.

Otporan na sve vremenske uslove, smrzavanje, vodoodbojan i paropropusan, Baumit MultiWhite garantuje dugotrajnu zaštitu i estetski savršen izgled fasade. Sa pakovanjem od 25kg, ovaj malter je praktičan za upotrebu i lako se nanosi.

Pokloni za vredne kupce

Uz kupovinu jedne palete Baumit MultiWhite maltera, koja sadrži 48 džakova, možete preuzeti šest komada Baumit MultiWhite odela kao poseban poklon. Ova akcija važi isključivo za paletne isporuke, a minimalna porudžbina je jedna paleta (48 džakova). Prilikom preuzimanja poklona, neophodno je priložiti fiskalni račun kao dokaz kupovine.

najava za baumit akciju, majstor drži džak sa malterom, a pored stoji  belo radno odelo
MultiWhite malter / Foto: Baumit

Zaključak

Baumit MultiWhite je više od običnog maltera – to je simbol inovacije, kvaliteta i estetskog savršenstva. Sa svojom višenamenskom snagom i vrhunskim performansama, ovaj malter postaje nezamenljiv partner u svakom projektu renoviranja fasade. Iskoristite priliku da obogatite svoj projekat uz Baumit MultiWhite i osvojite ekskluzivne poklone dok traje akcija.

www.baumit.com
BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
T: +381 11 347 50 82
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Prethodni tekstZašto je važna profesionalna ugradnja parketa?
Sledeći tekstKonferencija za štampu i najava ArchyEnergy konferencije i izložbe u Novom Sadu