Vodootporni EGGER podovi za kupatilo i kuhinju

Koliko vode može da podnese Vaš pod?

U našoj ponudi vodootpornih podova ćete pronaći pravi pod za Vaše potrebe!  EGGER nudi tri različite vrste podova otpornih na vodu: Laminatni pod sa Aqua CLIC it! tehnologijom, Aqua+ laminatne podove i GreenTec Design podove. Održivi Laminatni podovi na bazi drveta, nova vodonepropusna Aqua CLIC it! tehnologija i izdržljivi DesignGreenTec podovi nude fleksibilne proizvode. Bilo da se radi o privatnoj ili komercijalnoj upotrebi u kupatilu, klasičnom, modernom ili rustičnom stilu – među dekorima s motivom drveta, kamena i keramičkih pločica ćete pronaći EGGER pod na bazi drveta koji se savršeno uklapa u stil uređenja Vašeg enterijera. U zavisnosti od veličine prostorije, možete da izaberete idealan format podnih daski: tu je posebno širok format Kingsize, atraktivni Large ili klasičan Classic format.

EGGER Laminatni pod sa Aqua  CLIC it! tehnologijom

Laminatni pod s vodootpornim klik sistemom Aqua CLIC it! je pouzdano zaštićen od prodora vlage do 24 sata. Dizajniran je za kupatilo, kuhinju i hodnik, kako biste bezbrižno uživali u svojoj svakodnevici! Pod je dostupan u 10 autentičnih reprodukcija drveta.

EGGER Laminatni pod sa Aqua CLIC it! tehnologijom
foto: Egger

EGGER Aqua+ Laminatni pod

EGGER Aqua+ Laminatni pod je izuzetno kvalitetan vodootporan i izdržljiv pod za kuhinje, kupatila i komercijalnu upotrebu. Zahvaljujući Aqua+ nosivoj ploči, pod je do 72 sata pouzdano zaštićen od vode. Dostupan je u 42 prirodne reprodukcije drveta i kamena u 3 različita formata: Classic, Large ili Kingsize, pa se sigurno uklapa u bilo koji stil uređenja.

EGGER Aqua+ Laminatni pod
foto: Egger

EGGER Design GreenTec podovi

Najlepša kombinacija elegantnog dizajna i svojstva vodootpornosti: EGGER Design GreenTec pod nudi do 72 sata pouzdane zaštite od vlage u svakoj prostoriji u kojoj se vodi aktivan život. Izrađeni od drveta koji potiče iz regionalnog, sertifikovanog šumarstva, ovi podovi se proizvode uz očuvanje prirodnih resursa i predstavljaju održivu alternativu podnim oblogama od vinila i LVT. Integrisana podloga od plute pouzdano smanjuje zvuk koraka u prostoriji.

EGGER Design GreenTec podovi
foto: Egger

Prednosti naših vodootpornih Laminatnih i Design podova

  • 100%-na zaštita od vode: savršen za dinamična domaćinstva.
  • Prirodan izgled i raznovrsni dekori: Autentični dekori u kombinaciji sa usklađenim površinskim strukturama daju drvnim dekorima i dekorima kamena vrlo prirodan izgled.
  • Jednostavno postavljanje: EGGER CLIC it! sistem olakšava montažu plivajućeg poda, obezbeđuje minimalno stvaranje spojeva i optimalno spajanje podnih daski.
Vodootporni egger laminat
foto: Egger

Sertifikovana sigurnost

EGGER podovi nisu samo otporni na vlagu. Oni se proizvode 100% bez PVC-a i plastifikatora i obezbeđuju zdravo stanovanje. Proizvodi su dobili oznaku za zaštitu životne sredine Evropske unije EU Ecolabel i oznaku Blue Angel za usklađenost sa najstrožim standardima za emisije.

Za odabir dekora koristite Vizuelizator podova!

Gde god da se nalazite, Vizuelizator podova možete koristiti na svom računaru, mobilnom uređaju ili tabletu. Jednostavno učitajte sliku svoje prostorije, fotografišite svojim uređajem ili iskoristite sliku prostorije iz ponuđenih primera i odaberite dekor, kako biste virtuelno promenili pod.

Za odabir dekora koristite Vizuelizator podova
foto: Egger

EGGER logo

Kontakt:
info-rs@egger.com
www.egger.com