Novo na tržištu Srbije – BLOQ Creative Carpet Tiles

Kompanija Modularni Podovi nastoji da poboljša kvalitet životnog i radnog prostora naših klijenata kroz ponudu najsavremenijih, ekoloških i dizajnerski orijentisanih podnih obloga. Pronalaženje pravog rešenja za svakog pojedinačnog klijenta kroz konsultativan rad, obezbeđivanje raznovrsnog portfolija podnih obloga vrhunskog kvaliteta i odnos zasnovan na obostranom poverenju, profesionalnosti i etici je nešto čemu težimo u svakodnevnom poslovanju.

BLOQ – Creative carpet tiles

BLOQ je inovativni holandski proizvođač modularnih tepisona koji priča priču. Priču o kvalitetu, kreativnosti i boji. Namerno drugačiji!

Kvalitet – Q u nazivu BLOQ stoji za kvalitet. Sam naziv BLOQ potiče od toga što se proizvodna lokacija nalazi u De Blokmat regionu gde su se još od 1600-ih godina proizvodili otirači.

Kreativnost – BLOQ proizvodi nude jedinstvene kombinacije i šablone tkanja koji su inspirušući i drugačiji. Meke i suptilne nijanse uparene sa trendi živim bojama omogućavaju izuzetno kreativne kombinacije, uklapajući se u svaki tip enterijera.

Boja – žuta boja sa primesom ćilibara je odabrana jer su holandski slikari iz 17-og veka poput Jana Vermera i Fransa Halsa voleli da koriste oker paletu boja. Na taj način izražavamo poštovanje našim Holandskim korenima i vrhunskim zanatskim veštinama.

Dizajn inspirisan umirujućim izgledom i zvukom kiše koja se sliva po prozoru
Modularni Podovi d.o.o. / foto: BLOQ – Creative carpet tiles

BINARY kolekcija

Pronađite inspiraciju u jedinstvenim teksturama BINARY kolekcije. Naziv kolekcije dolazi od toga što se za svaku nijansu koriste kombinacija svetlije i tamnije boje, tako da su boje binarne. Umirujuće nijanse stimulišu osećaj doma na poslu, dok moderne boje prate savremene trendove. Velika širina kolekcije od 18 boja i 5 različitih struktura tkanja omogućava da kombinujete više boja iz jedne strukture tkanja ili više struktura tkanja u jednoj boji. Sa BLOQ kreativnim modularnim tepisonima su sve opcije otvorene.

FLOW

Dizajn inspirisan umirujućim izgledom i zvukom kiše koja se sliva po prozoru. Vidite teksturu kiše koja se sliva pod vašim nogama i uživajte u smirujućem enterijeru kako bi ušli u „Flow“ mod i efikasno realizovali svoje poslovne obaveze.

BALANCE

Balansiran dizajn sa kompozicijom horizontalnih i vertikalnih linija poput mreže. Proporcionalni šablon u neutralnim i živim bojama omogućava da kreirate svoj balans u enterijeru.

RENEGADE

Nemiran dizajn inspirisan oblacima, uvek moderan, uvek jedinstven i uvek drugačiji. Izaberite svoje omiljene nijanse i hodajte po oblacima.

SCULPTURE

Dizajn inspirisan nepredvidivom strukturom betona omogućava kreiranje modernog i ekstravagantnog enterijera. Savršeno se uklapa sa industrijskim stilom.

GRAIN

Direkcioni dizajn u dva tona inspirisan njišućim poljima žita i trave na vetru. Prenesite tu razigranost u svoj enterijer. S obzirom da dolazi u nestandardnoj dimenziji moguće je kreirati zaista efektan enterijer.

 

BLOQ logo

Modularni podovi logo

MODULARNI PODOVI d.o.o.
Nikole Dobrovića 12/15, 11077 Beograd – Novi Beograd
M +381 65 8557 920
office@modularnipodovi.com
www.modularnipodovi.com