Visoko kvalitetni tepisi za hotele

U saradnji sa čuvenom fabrikom tepiha iz Velike Britanije, Master Weaver, Mara Home Vam pruža mogućnost da uživate u kvalitetu i lepoti ovih podova na području celog regiona bivše Jugoslavije.

Ovi poznati podovi krase, po celom svetu, mnoge hotele poznatih međunarodnih lanaca sa 5 zvezdica kao što su: Marriott, Hilton, Accor, Radisson Blu i mnogi drugi.

U pitanju su tzv. Axminster podovi koji su visoko kvalitetni tkani tepisi napravljeni od prethodno obojenog prediva, što dodatno doprinosi kvalitetu.

Axminster kvalitetni tepisi za hotele se koriste za područja gde su dugovečnost i fleksibilnost dizajna od suštinskog značaja. Mešavina vune i poliamida 80/20 je generalno priznata kao najpogodniji i najtrajniji sastav tepiha za upotrebu u područjima sa velikim prometom – kockarnice, hoteli, kruzeri, restorani, pozorišta, bioskopi.

Koristi se mešavina najfinijih sorti britanske i novozelandske vune. Jedinstveni spiralni nabor u vunenom vlaknu omogućava tepihu da duže zadrži svoj izgled jer poseduje prirodnu sposobnost vraćanja u prvobitni oblik. Ova sposobnost ga čini da izgleda manje istrošeno, a tragovi nameštaja manje vidljivi.

Podloga poda je napravljena od čvrste mešavine jute, poliestera i polipropilena. Tretirana je SBR Fire Retardant Latex-om* koji je električno provodljiv kako bi se smanjila statika.

Kvalitetni podovi na prvom mestu!

Axminster podovi se proizvode po najvišim standardima i zahtevnom tehnologijom. Ne sadrže štetne hemikalije, prirodni su, sigurni i otporni na gorenje. Odlični su zvučni i toplotni izolatori.

Svi Axminster podovi su prošli test zapaljivosti i poseduju sertifikat BFLS1 za upotrebu u komercijalnim prostorima, a za plovila sertifikat IMO.

Visoko kvalitetni tepisi za hotelske sobe
Master Weaver Axminster tepisi za hotele / foto: Mara Home

Tepisi za komercijalnu upotrebu imaju veoma velike motive dezena za funkcionalna područja. Motiv se ne ponavlja učestalo i može biti jako veliki. Takođe, u jednom delu prostorije može da započne jedan, a u drugom delu da se nastavi drugi motiv. Dezen se može prilagoditi vašem dizajnu, bojama i željama.

Ukoliko želite da ostavite jedinstven pečat i pružite hotelskom enterijeru dozu luksuza i komfora, Axminster kvalitetni tepisi za hotele su idealan izbor.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs