Pretplata na Specijalizovani B2B časopis „Podovi“

Časopis Podovi pretplata

  • Podovi – Hidroizolacija & termoizolacija
    izlazi 4x godišnje (februar, maj, avgust i novembar)
  • broj stranica : 152+
  • dimenzije časopisa : 21×26 cm
  • papir : 300 g/m² korice i 120 g/m² unutrašnji listovi

Pretplata na časopis PODOVI

4 izdanja za 12 meseci *2800.00 RSD (sa PDV-om)

Časopis „Podovi – Hidroizolacija & termoizolacija“ i web stranica mogli biti korisni izvori informacija za one koji se bave graditeljstvom i obnovom nekretnina, posebno u kontekstu hidroizolacije i termoizolacije.

Možemo sa sigurnošću reći da su hidroizolacija i termoizolacija važni aspekti u građevinarstvu i obnovi nekretnina. Efikasna hidroizolacija može sprečiti prodiranje vlage i oštećenja podova i zidova, dok termoizolacija utiče i smanjuje gubitke toplote, što dovodi do manjih računa za grejanje i hlađenje.

Naš časopis, izgleda profesionalno i pruža korisne informacije o različitim vrstama podova i sistema hidroizolacije i termoizolacije.

Konstantno podizanje kvaliteta i predan rad na svakom izdanju doveli su nas do činjenice da smo iz godine u godinu sve popularniji kod stručne javnosti i da se naše izdanje traži sve više. Arhitekte, inženjeri, projektanti, investitori, izvođači radova, podopolagači, saloni podnih obloga, građevinske kompanije i svi drugi koji se bave nekom od grana građevine su sve više zainteresovani za naš sadržaj i svakodnevno nam stižu upiti za dostavu časopisa na njihove adrese.

Ukoliko želite da se pretplatite i na naša druga izdanja ili sve časopise, to možete uraditi na sledećem linku : Pretplata na časopise