Kupatilo u crno-beloj kombinaciji

Crno belo kupatilo

VEČNA KOMBINACIJA „CRNO-BELO“

Kupatilo u crno-beloj kombinaciji može biti dramatično, elegantno i vanvremensko. Šik i u trendu, crno-bele pločice za kupatilo su prisutne od ranog 20.veka. Ova klasična kombinacija boja, izdržala je test vremena, od starinskih kupatila do modernih kupatila današnjice. Crno-beli detalji privlače pogled i mogu da naglase arhitektonska rešenja. Crna apsorbuje svetlo, dok je bela reflektuje. Siva, kao kombinacija ovih boja, može biti idealna za stvaranje mekšeg efekta. Kombinovanje ugalj sive sa najsvetlijom srebrno sivom, je odlična varijacija na temu crno-belo. Ovo takođe može biti odličan način da pretvorite klasično kupatilo u jedinstveni prostor.

Moderno uređeno kupatilo
Reprodukcije ovog uvek popularnog trenda, niču u kupatilima širom sveta. Postoji mnogo dezena i varijacija koje čine crno-bele pločice tako privlačnim. Najjednostavniji od svih obrazaca je šahovska tabla. To je jednostavno naizmenično postavljanje crnih i belih pločica, koje se ponavlja iz reda u red.U ranom 20.veku, nastao je oblik vetrenjače, koji je popularan i danas. Ovaj model čini jedan crni kvadrat okružen belim kvadratom. Tokom godina, vetrenjača je promenjena, okretanjem crnog kvadrata pod uglom, unutar belog kvadrata, što je dalo izgled dijamanta.

Uređenje kapatila

Izgled mermera je još jedan modni trend za kupatila. Elegancija mermernih crno – belih pločica daje skuplji izgled, bez ogromnih troškova. U nekim slučajevima, ove pločice se lome, a zatim stavljaju preko fug mase tamne boje. Ovaj novi trendi izgled može dodatno biti naglašen zlatnim listićima koji će dodati iskru, tako da ceo prostor izgleda prilično jedinstveno i dopadljivo. Jedan od najatraktivnijih motiva je izgled mozaika. Ovo je takođe i najskuplji način da uredite svoje kupatilo, ali pruža neograničene mogućnosti dizajniranja sopstvenog jedinstvenog mozaika.

Crno bela kombinacija u kupatilu

VOGUE

Vogue System je moderan način shvatanja projektovanja. Nudi dva sistema jedinstvenih jednobojnih keramičkih pločica. Jedan koji obuhvata kvadratne i drugi koji obuhvata pravougaone oblike, čuvajući specifične karakteristike uklapanja, obradu i veliki broj boja. I jedan i drugi sistem zahvaljujući različitim obradama (sjajna, mat, protivklizna) zadovoljavaju sve potrebe uređenja životnog prostora. Pločice u 167 boja na 8 različitih površina, sa 32 uklopiva formata, idealne su za rezidencijalnu i tehničku primenu.

TITAN

Titan vam nudi kombinaciju iskustva, kvaliteta i tehnologije. Slobodni ste da izaberete kadu, tuš kabinu ili SPA kadu, koja najbolje interpretira vaš svet i stil. Nema ograničenja vašoj mašti. Možete izabrati zaobljene, oštrije ili linearne oblike, ekstremnu jednostavnost i avangardnu funkcionalnost, prirodne materijale i high-tech završne obrade. To vam omogućava da osmislite kutak samo za sebe u svom kupatilu ili alternativno, možete napraviti prostor za beg od rutine i stresa, u potrazi za blagostanjem.

NOVELLO

Dizajn: Arter Citton
Max kolekcija se sastoji od linearnih i zakrivljenih elemenata, koji joj daju veliku svestranost i prilagodljivost bilo kom okruženju. Max linija je dobro rešenje za one ljude koji traže funkcionalnost i suštinu u svom kupatilu, zahvaljujući jednostavnoj, ali širokoj modularnosti, sa posebnim osvrtom na estetske funkcije.

Autor teksta: Ana NEŠIĆ
Izvor: Moj enterijer

Prethodni tekstTepisi – udobni, praktični i lepi
Sledeći tekstIzbor i ugradnja mozaika