Tepisi Tepisi „DE VALK“ – Zašto je dobro imati tepih?

Tepisi „DE VALK“ – Zašto je dobro imati tepih?

Tepisi "De Valk"

Nema puno razloga zašto ne biste imali tepih.

Tepisi privlace prljavštinu i nečistoće i potrebno ih je redovno čistiti. Sa druge strane, sva ta prašina koja se veže za tepih bez njega bi stalno bila u vazduhu – prema relevantnim istraživanjima čak je dvostruko više prašine u vazduhu u prostorijama bez tepiha. Mrlje od hrane i pića se teže čiste sa tepiha nego sa parketa ili nekog drugog ravnog poda.

Tepisi imaju daleko više dobrih nego loših strana. Tepih je odličan izolator, pogotovo zimi. To ćete svakako osetiti na vašem mesečnom računu za grejanje, a i na vašim nogama. Zamislite koliko je prijatnije stati na topao i udoban tepih umesto na hladan pod. Lep i funkcionalan tepih daje sasvim nov izgled vašem prostoru. Bilo da je čupav ili ravan, svetliji ili tamniji, sigurno će oplemeniti vaš životni ili radni prostor. Nekada je dovoljno samo promeniti tepih i udahnuti nov život staroj sobi.

Ukoliko imate decu, tepih nema premca. Deca obožavaju da se igraju na podu, a tepih je tu da im pruži toplinu i sigurnost. Dečiji tepisi treba da su antistatički, udobni, da se lako održavaju i da imaju motive koji će oraspoložiti vašše mališane i njihove drugare. Deca često padaju, tepih je tu da taj pad ublaži i ne dovede do ozbiljnije povrede.

Naravno, ukoliko Vi ili neki član porodice bolujete od respiratornih obolenja ili alergija i lekar vam preporucuje da ukonite tepihe, uradite tako.

www.tepisidevalk.rsTepisi “DE VALK” d.o.o.
A. Prvomajska 45, 26000 Pančevo
T. +381 13 335 249
(ponedeljak – petak, 8 – 16h)
E. kontakt@tepisidevalk.rs
W. www.tepisidevalk.rs

Prethodni tekstKako se postavlja parket (video)
Sledeći tekstPodno grejanje – Da li ste znali?
De Valk d.o.o. je belgijsko-srpska firma osnovana 2007. godine iz matične firme EUROTEP d.o.o., koja je na naššem tržištu prisutna od 2001. godine, kao jedan od ozbiljnih uvoznika tepiha i podnih obloga iz Belgije.