PODNO GREJANJE – Najugodniji sistem grejanja za čoveka

Podno grejanje za 21. vek

Ako renovirate ili adaptirate stan ili kuću i razmišljate o grejanju za Vaš prostor podno grejanje je optimalno rešenje. Maksimalni komfor, optimalna potrošnja energije i daljinsko WiFi upravljanje omogučiće Vam da uživate u ugodnoj toplini Vašeg doma.

Razvojem tehnologije, a posebno sistema električnog podnog grejanja, cena instalacije podnog grejanja postala je dostupna velikom broju korisnika. Električno podno grejanje ne zahteva posebne konstrukcije poda za instalaciju i može se postaviti u svim prostorima u Vašem stanu ili kući. Postavlja se jednostavno u bilo koji prostor bez obzira da li ostale prostore grejete podnim grejanjem ili na neki drugi način.

U odnosu na druge načine grejanja podno grejanje ima dve osnovne prednosti. Zbog prirode ljudskog organizma i perifernih sudova nogu, koji su najudaljeniji od srca, osećaj hladnog i toplog dolazi od nogu. Kriva podnog grejanja najviše odgovara termičkim potrebama ljudskog organizma tako da se isti efekti grejanja postižu sa manjim utroškom energije.

Druga velika prednost sistema podnog grejanja je što ne zauzima prostor. Koliko puta ste hteli nešto staviti ispod prozora, a niste mogli jer se baš tu nalazi radijator. Kod podnog grejanja sav prostor Vam je na raspolaganju.

Velika grejna površina i niska temperatura, kojom podno grejanje greje obezbeđuju da je razmena temperature u vazduhu spora tako da ne dolazi do podizanja prašine sa poda bez obzira koja vrsta poda je u pitanju.

Termostati najnovije generacije omogućavaju vam ne samo da kontrolišete temperaturu već i da temperaturu prilagodite potrebama Vaše porodice. Familija programabilnih termostata omogućava da podesite željenu temperaturu u vašem prostoru svakog dana u skladu sa ritmom života Vaše porodice.

Mobilni telefon omogućava Vam da podno grejanje kontrolišete i sa njim upravljate bez obzira gde se nalazili. WiFi programabilni termostati pružaju Vam mogućnost da uvek vidite kolika je temperatura u Vašem stanu i da je podešavate u skladu sa trenutnim potrebama. Odlazak na odmor i zaboravljeno isključenje grejanja više nisu problem. Dolazak u hladan stan ili molba komšijama da uključe grejanje je prošlost.

Pravilnim korišćenjem WiFi termostata možete da uštedite i do 50% električne energije.

Sistem podnog grejanja napravljen je od najkvalitetnijih materijala. Garancija proizvođača za ove sisteme je 20 godina ako ih montira kvalifikova osoba.

Uz Rovex Inženjering sve na jednom mestu
Jedan poziv rešava sve +381 11 311 5208

Podeli
Objavio
Rovex inženjering d.o.o.

Nedavne objave

  • Dizajn
  • Keramika
  • Ostalo

Kako urediti dvorište za uživanje

#IZMOGISKUSTVA Uređenje partera Svakog leta ista priča. Kako zvono označi kraj školske godine, tako klinac počne da pakuje stvari i…

2 days ago
  • Uncategorized

Zelena oaza u Beogradu

Prema navodima glavnog gradskog urbaniste Marka Stojčića, u toku je izrada Plana detaljne regulacije za buduću linijsku zelenu oazu koja…

2 days ago
  • Vesti

Hotel Radisson Blu se odlučio za ACO XtraDrain kanale

Bez obzira da li se hotel nalazi u blizini mora ili u gradu, hotelske bašte, balkoni i terase, izloženi su…

3 days ago
  • Keramika
  • Vesti

BALKANIA CERAMICS proslavlja rođendan NIŽIM CENAMA PLOČICA!

Balkania Ceramics, mlada i dinamična firma koja se bavi veleprodajom keramičkih pločica, danas obeležava 5 godina postojanja. Ovaj period je…

4 days ago
  • Deking

DEKING terasa i dvorište

Terasa i dvorište su mesta na kojima svi vrlo rado provodimo vreme, i na koja odlazimo kada nam je potrebno…

4 days ago
  • Arhitektura

Šta je novo u gradu Kralja Artura?

Postavljen je novi pešački most na mesto starog koji je srušen pre 500 godina kod zamka „Tintagel Castle“ u Kornvolu…

5 days ago