Reciklirana guma MARATON- Veliko iskustvo u opremanju dečijih igrališta

MARATON- Veliko iskustvo u opremanju dečijih igrališta

0
Foto: www.maraton-idn.com

Maraton LDN DOO osnovano je 27.08.1990. godine, a bave se ugradnjom sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletnim opremanjem sportskih objekata sa rekvizitima iz sopstvenog proizvodnog programa. Pored opremanja sportskih objekata i fiskulturnih sala ugrađuju sve vrsta sportskih parketa sa različitim tipovima podkonstrukcija. Sportske parkete ugrađuju u zavisnosti od potrebe naručioca kao sportski pod sa masivnim parketom, kao završnim slojem ili sportskog poda sa fabrički izlakiranim višeslojnim parketom kao završnim slojem.

Foto: www.maraton-idn.com

Foto: www.maraton-idn.com

Maraton LDN DOO zastupa švajcarskog renomiranog proizvođača CONICA na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije, dok je kompletan program sportskih podloga koji ugrađuju su licencirane podloge iz programa Conica iz Švajcarske.

Čime se bave

Bave se ugradnjom dečijih igrališta i zaštitnih gumenih podloga – tartana ispod igrališta. Inače, igrališta koja imaju u ponudi su deo iz proizvodnog procesa, a ostalo iz programa francuskog renomiranog proizvođača PROLUDIC. Kompletan program dečijih igrališta poseduje Sertifikate po standardu EN 1176.

Rekviziti firme Proludic poseduju Sertifikate o bezbednosti dece na dečijim igralištima po standardu EN 1176.
Rekviziti firme Proludic poseduju Sertifikate o bezbednosti dece na dečijim igralištima

Rekviziti za dečija igrališta koja imamo u ponudi su deo iz našeg proizvodnog programa, a ostali program od ino dobavljača. Rekviziti iz našeg programa se dele na dva programa: Metalni program ( ljuljaške, klackalice, vrteške, penjalice i dr.) Drveni program ( Igralište BROD PETAR PAN, projektovana igrališta tipa igrališta u Rumi naziva Moj brodić moj parkić i igrališta po zahtevu kupca )

Pored domaćih rekvizita u ponudi imaju fantastičan program francuskog proizvođača firme PROLUDIC (PROLUDIC.COM), koji zadovoljava najveće standarde u oblasti dečijih igrališta. Objekat koji je opremljen sa ovim rekvizitima je KDU ČAROBNA ŠUMA na Bežanijskoj kosi u Beogradu kao i tri vrtića PU Radosno detinjstvo u Novom Sadu. Rekviziti firme Proludic poseduju Sertifikate o bezbednosti dece na dečijim igralištima po standardu EN 1176.

Maraton Ldn d.o.o.
Maraton Ldn d.o.o. – Dečije igralište

Gumene zaštitne podloge namenjene dečijim igralištima

Podloge koje se ugrađuju ispod dečijih igrališta se ugrađuju po zahtevu naručioca što podrazumeva da je svako igralište projekat koji zahteva određenu visinu podloge u skladu sa visinama platformi na dečijim rekvizitima. U velikom broju slučajeva gumena podloga se izrađuje u dva sloja. Osnovni sloj se izrađuje od reciklirane sbr gume, a završni sloj se izrađuje od poliuretanskog veziva i epdm granulata u raznim nijansama.

www.maraton-ldn.comMaraton Ldn doo
A. Aleksandra Stankovića 20/a, 22202 Mačvanska Mitrovica
T. + 381 22 651 491, 651 492, 651 493
M. + 381 63 80 21 457
E. maratonldn@gmail.com
W. www.maraton-ldn.com