Tim Izolirka nastavlja sa programom stručnih prezentacija

program stručnih prezentacija

Tim Izolirka d.o.o. lider u oblasti proizvodnje hidro i termo izolacionih materijala, nastavlja sa programom stručnog usavršavanja svojih kupaca.

Dana 11.12.2012. održane su dve stručne prezentacije. Jedna je održana u prostorijama Građevinske Direkcije Srbije a druga u kompaniji Energoprojekt.

Stručnjacima iz oblasti građevinarstva prezentaciju je održao dr. Roman Kunič, direktor istraživanja i razvoja grupacije Fragmat iz Slovenije u čijem je sastavu i Tim Izolirka. Prezentacijom je prikazan proizvodni program grupacije, novi trendovi i zakoni iz oblasti građevinarstva, najčešće greške prilikom izvođenja hidroizolacije i slično.

Tim Izolirka doo program stručnih prezentacija

Takođe, dr. Roman Kunič, bio je tu da odgovori na sva pitanja i da rešenja za konkretne situacije sa kojima se stručnjaci iz građevinarstva svakodnevno susreću u svom poslu da li prilikom projektovanja ili izvođenja radova.

U narednom periodu se očekuje još niz ovakvih prezentacija, koje pre svega treba da pomognu da se bolje razumeju  materijali sa kojima se susrećemo u svom radu a onda i način kako da ih pravilno ugradimo prilikom projektovanja.

Tim Izolirka d.o.o.
Branka Erića 7, 22240 Šid
www.timizolirka.rs
www.fragmat.si

Prethodni tekstGasni kondezacioni kotlovi visoke efikasnosti
Sledeći tekstOdaberimo najlepše pločice za kupatilo