Epoksidni podni sistemi

Krenimo od samog početka: Epoksidne podne obloge imaju dugu i zanimljivu istoriju koja seže unazad nekoliko decenija. Početkom 20. veka, epoksidna smola prvi put je sintetizovana, a kasnije je otkriveno da poseduje izuzetna svojstva kao materijal za podne obloge.

Tokom godina, razvoj tehnologije doveo je do stvaranja raznovrsnih epoksidnih sistema koji se danas koriste u različitim industrijskim, komercijalnim i stambenim prostorima.

Od svojih skromnih početaka, epoksidne podne obloge su postale popularan izbor zbog svoje izdržljivosti, jednostavnog održavanja i estetskog izgleda.

Oni mogu doprineti estetici prostora svojim sjajem, glatkim završetkom i mogućnošću da se prilagode različitim dizajnerskim potrebama.

Postoje različiti epoksidni sistemi, kao što su epoksidne boje, premazi, samonivelirajući epoksidi i epoksidne smole, koji se koriste u zavisnosti od potreba i zahteva projekta. Svaki od ovih sistema ima svoje specifične karakteristike i prednosti, te se biraju u skladu sa konkretnim zahtevima projekta. Uz različite boje, efekte poput mermernih ili metalik finiša, epoksidni podovi mogu dodati sofisticiranost i modernost prostoru.

Takođe, mogu se kombinovati sa drugim materijalima poput šljunka, stakla ili čak metalnih listića radi postizanja jedinstvenih efekata i dizajna.

Kod epoksidnih podova važno je pravilno pripremiti podlogu kako bi se osigurala dobra adhezija i dugotrajnost poda! Ono što je takođe bitno jeste to da su epoksidni podovi pogodni za postavljanje preko podnog grejanja jer su izdržljivi, otporni na visoke temperature i hemijske supstance, upravo zbog toga je pogodan i za prostorije u vašem domu.

Nakon dugogodišnje saradnje sa različitim proizvođačima epoksidnih smola, kao što su KLB, Mapei, Isomat, Uzin itd. Spremni smo da Vam pružimo najbolje moguće rešenje prilikom odabira epoksidnog sistema koji je pogodan za namenu vašeg prostora! Naravno ne želimo da izostavimo kompaniju Elite Crete Systems koja je nova na našem tržištu i sa kojima smo sklopili idealnu saradnju.

Njihov proizvod „Reflektor“ (dekorativni epoksidni sistem) učiniće Vas ponosnim vlasnikom unikatnog, luksuznog i kvalitetnog poda!

Upravo ispunjava njihov glavni, već dobro poznati moto „Vaša vizija, naša misija!“ Posetite nas u TC RODA MEGA na Novom Beogradu da zajedno dođemo do idealnog rešenja za Vaš prostor!

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
nebojsa@vujnovicenterijeri.rs
www.vujnovicenterijeri.rs