ACO Drain®Multiline

ACO Drain®Multiline sistemi zadovoljavaju najviše standarde u projektovanju i izvođenju sistema za odvodnjavanje. Građevinski inženjeri i inženjeri arhitekture zahtevaju dobro dizajnirana rešenja koja objedinjuju visoku funkcionalnost, estetiku i dug životni vek.

ACO Drain® Multiline kanali su fabrički proizvedeni u elementima sa integrisanim padom i vrlo glatkom unutrašnjom površinom kanala čime se pospešuje hidraulički protok veće količine vode kroz telo kanala u odnosu na jednako dimenzionisani kanal od klasičnog betona izveden na gradilištu.

Veliki izbor dizajniranih rešetki u svim klasama opterećenja, u raznim bojama i od različitog materijala – livenog gvožđa, kompozitnog materijala, nerđajućeg ili pocinkovanog čelika, dozvoljava slobodu i kreativan prostor za projektovanje.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Prethodni tekstZavršen III Savski kup u Beogradu
Sledeći tekstNovi Sad prvi grad u Srbiji koji dobija Šeraton hotel
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.