REČ UREDNIKA: Struka na prvom mestu

Poštovani,

Počinjemo još jednu godinu puni entuzijazma jer verujemo u ono što radimo već 12-tu godinu. Izdavački hleb sa sedam kora je nekako „slađi“ kada imate podršku najvećih iz branše o kojoj pišete. Upravo su klijenti ti koji nam daju vetar u leđa, koji nas usmeravaju da istrajemo u našoj misiji, a to je da se reč struke čuje što dalje. Ulazimo u 2020. godinu potpuno spremni da odgovorimo na najnovije trendove u svetu print&web kao jedan od vodećih stručno-građevinskih časopisa u regionu.

Upravo završavamo redizajn našeg portala www.podovi.org. Time bismo zaokružili naš plan da u istoj godini redizajniramo i časopis i portal i da obradujemo naše čitaoce. Raduje nas što nas sve više kontaktiraju čitaoci iz regiona koji žele naše print izdanje na svojoj adresi, a to nam govori da je naš brend postao i regionalno prepoznatljiv.

Nastavljamo sa stručnim tekstovima zbog kojih je i poseta portalu www.podovi.org sve veća pa tako sada možemo da se pohvalimo da imamo godišnje preko 1.000.000 posetilaca koji okrenu 2.500.000 stranica. Ono što nas izdvaja od drugih portala je to da preko 85% posetilaca kod nas dolazi preko pretraživača što dovoljno govori o kvalitetu i raznolikosti naših tekstova.

Časopis PODOVI - Hidroizolacija & Termoizolacija broj 46, februar 2020
Časopis PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija broj 46, febuar 2020

NOVO izdanje časopisa PODOVI
prelistajte klikom na LINK

Na kraju prošle godine bili smo gosti na godišnjim proslavama naših klijenata i ono što ohrabruje su upravo komplimenti od ljudi iz struke, koji kažu da smo davno izrasli u nezaobilazno stručno štivo i poželeli nam da zadržimo upravo ovaj kurs. Pohvale su stizale i od arhitekata koje i jesu naša primarna ciljna grupa, a kako oni kažu, svaki put kada imaju nedoumicu oko izbora podnih obloga ili izvođača oni se “hvataju” časopisa i našeg portala jer kod nas imaju više informacija i izbora nego na samom google-u.

Struci značimo, kako kažu, jer preko nas ne samo da prate inovacije iz sveta podnih obloga, održavanja i performansi, već dobijaju i informacije u vezi sa konkurencijom, ali i budućim saradnicima. Po njima, oni koji svoj rad odluče da prezentuju u časopisu “Podovi” skloni su da ulažu u kvalitet prezentacije i pretenduju da održe svoj rad duži niz godina. A kontinuitet je pokazatelj kvaliteta i dobrog poslovanja.

Želim i vama da u ovoj godini poslujete bolje nego u prethodnoj godini i da vam naš časopis bude uvek pri ruci, a naš portal stranica koju često posećujete.

S poštovanjem
Predrag Rađen, urednik izdanja

potpis Predrag Radjen, urednik izdanja

Prethodni tekstStakleno kupatilo u šumi? Nonsens? Razmislite još jednom
Sledeći tekstGde kupiti parket – kako odabrati kvalitet