Snažna saradnja između Fiskarhedenvillana i Bjelina

Kompanija za podne obloge Bjelin i dobavljačka kuća Fiskarhedenvillan, oboje snažno posvećeni održivosti, sklopili su partnerski odnos usmeren ka budućnosti. Saradnja znači da graditelji kuća putem Fiskarhedenvillana mogu odabrati visokokvalitetne, ojačane drvene podove od Bjelina kako bi kreirali elegantne i ekološki osvešćene domove.

Izrađene pomoću revolucionarne Woodura® tehnologije, razvijene od strane Bjelin-ove sestrinske kompanije Välinge Innovation, ove drvene podne obloge su tri puta jače od tradicionalnih drvenih podova i trajnije. Graditelji kuća Fiskarhedenvillan sada mogu birati između petnaest različitih očvrsnutih drvenih podova, od kojih su svi opremljeni i nepropusnim sistemom za zaključavanje poda, čime se podovi čine još otpornijim.

„Sa ponosom ističemo da smo odabrani dobavljač podnih obloga za jednog od najvećih pružalaca malih kuća u nordijskoj regiji“, kaže Fredrik Hammarsten, menadžer za Švedsku kompanije Bjelin.

Zajedno sa Fiskarhedenvillanom, želimo da ponudimo graditeljima kuća proizvode visokog kvaliteta i inspirišemo ih da žive održivo. Naši podovi su kreirani s pažnjom prema sirovinama, resursima i ljudima, i trajaće generacijama.“

„Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Bjelinom“, kaže Joakim Kuusiniemi, menadžer lanca snabdevanja u Fiskarhedenvillanu.

„Naš poslovni koncept je razvoj najpristupačnijih kvalitetnih kuća koje se grade na licu mesta na tržištu, i koristi našim kupcima to što im možemo ponuditi Bjelinove izdržljive drvene podove.“

Standardne opcije izdržljivih drvenih podova koje kupci Fiskarhedenvillana mogu izabrati imaju nordijsku ekološku oznaku Svanen, što znači da su testirani za dobru unutrašnju sredinu. Bjelinovi izdržljivi drveni podovi takođe osiguravaju više podnih obloga iz manje sirovine, što je dobro za životnu sredinu, klimu i domove.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com

Prethodni tekstKako se izborom pravih materijala može poboljšati izolacija u stanu?
Sledeći tekstLifeChallenge 2024. takmičenje za najbolju Baumit fasadu dolazi u Sloveniju