DuroGrit: Savršena zaštita drvenih površina

Magic Floor je, kao generalni zastupnik Rubio® Monocoat-a za Balkan, dobio ekskluzivno pravo, da na našem tržištu među prvim koristi novine ovog svetskog lidera. Ovom prilikom predstavljamo inovativno DuroGrit ulje za zaštitu drvenih površina u eksterijeru.

DuroGrit je održivo ulje za zaštitu drvenih površina obogaćeno drvenim vlaknima i rastvorljivo u vodi koje boji i štiti u jednom sloju. Tehnologija FibreGrit, gde dodata drvena vlakna daju ulju njegovu jedinstvenu strukturu, pruža savršenu kombinaciju penetracionog i prozračnog sistema monosloja. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, DuroGrit ne samo da ima neverovatnu i dugotrajnu UV zaštitu u poređenju sa drugim proizvodima za završnu obradu drveta u eksterijeru, već je i izuzetno izdržljiv i otporan na habanje.

Iskusite budućnost završne obrade drveta sa DuroGrit-ovom patentiranom tehnologijom FibreGrit. Ova vrhunska inovacija uključuje celulozna drvena vlakna, stvarajući najtrajniju zaštitu za vaše drvo. Ekološki je i sa 0% VOC, što osigurava da je bezbedan i za životnu sredinu i za korisnika.

Tehnologija zaštite u samo jednom sloju: DuroGrit-ova inovativna formula duboko prodire u drvo i doprinosi optimalnoj regulaciji vlage, pružajući vrhunsku zaštitu. Ne samo da vam eliminisanje potrebe za predobradom i višestrukim slojevima štedi vreme i novac, već i smanjuje otpad od ambalaže i transporta.

UV otpornost sledeće generacije: Tehnologija nove generacije nudi prednosti sledeće generacije. Tehnologija FiberGrit omogućava povećanu količinu UV blokatora, nudeći naprednu zaštitu i štiteći spoljašnje drvo od promene boje tj. sivenja. Uverite se da vaši projekti od drveta mogu da zadrže prirodnu lepotu uz minimalno održavanje.

Čvrsta mehanička zaštita: DuroGrit osigurava da vaše drvo odbija vodu i prljavštinu. Njegova jedinstvena formulacija sa otvorenim porama sprečava pucanje i ljuštenje, pružajući dugotrajniju zaštitu i završnu obradu uz manje održavanja i manje brige.

Za drvo u eksterijeru: DuroGrit je sve-u-jednom rešenje za drvene površine u eksterijeru i premaze za sve vrste drveta i sve tipove projekata. Pogodno je za različite projekte, kao što su podovi, nameštaj, ograde… kao i razne vrste drveta, kao što su bor, tikovina i kedar. Idealan je za rezidencijalne i poslovne prostore, nudi paletu prirodnih i zemljanih tonova, poboljšavajući lepotu vaših projekata od drveta sa lakoćom i efikasnošću.

Magic Floor logo

MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 26 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs