Vertisol pleteni vinil podovi

Kao distributeri za Vertisol u Srbiji, s obzirom da pleteni podovi nisu toliko zastupljeni na našim prostorima, želimo da vam predstavimo pletene vinil podove i da vas uvedemo u neko novije i drugačije iskustvo u svetu podova.

Španski proizvođač ovih podnih obloga potiče iz Granollersa, mesta u predgrađu Barselone i fokusiran je na primenu zelene tehnologije u proizvodnji.

Najbolje tehničke performanse sa najsavremenijim dizajnom

Vertisolfloor je razvio veliki skup oblika i boja koje profesionalci u arhitekturi i dizajnu enterijera mogu kombinovati da bi postigli beskonačne mogućnosti u dizajnu, pretvarajući svaku površinu u slikarsko platno.

tv na zidu sa modernom oblogom
Vertisol pleteni vinil pod kao zidna obloga

Pleteni vinilni podovi napravljeni od poliesterskog prediva obloženog PVC-om imaju izgled i osećaj čvrsto tkanog prirodnog vlakna ili morske trave, ali su vodootporni, neklizajući i neverovatno izdržljivi. Koristite ga u svakom kutku doma i poslovnog prostora, od centralnih prostorija do kućnih kancelarija, od spavaćih soba do mokrih čvorova.

eneterijer kupatila sa belim sanitarijama, tuš kabinom
Vertisol pleteni vinil pod u kupatilu

Domaća i komercijalna upotreba, uključuje primenu u obrazovnim ustanovama, učionice, biblioteke, zajedničke prostorije, zdravstvenim ustanovama i različitim pomoćnim prostorima: hodnici, sobe za pacijente, prostori za ručavanje, čekaonice, ordinacije itd.

hodnik hotela sa modernim podom i velikim drvenim vratima
Vertisol pleteni pod u hodniku hotela

Ne samo da su pleteni podovi dobrog kvaliteta, već i odaju utisak prirodnog i toplog ambijenta. Vertisol proizvodima je moguće obložiti zidove i raznorazne komade nameštaja čime se dobija jedan sasvim jedinstveni efekat.

Neka vam sledeći projekat ili renoviranje ukrase proizvodi španskog proizvođača Vertisol.

Creatividad, diseño y tecnología se combinan para crear vertisolfloor.

Vujnović enterijeri logo

VUJNOVIĆ ENTERIJERI d.o.o.
Đorđa Stojanovića 35, Novi Beograd
RODA MEGA, I sp. kanc. D.K. 2.09
M. +381 69 4445 100
nebojsa@vujnovicenterijeri.rs
www.vujnovicenterijeri.rs

Prethodni tekstStručna konferencija ArchyEnergy 2024 iz oblasti arhitekture i građevinarstva, 8-9. april 2024, Novi Sad
Sledeći tekstSve šta ste se zapitali o podnom grejanju