TIKKURILA predstavila novog generalnog direktora

Tikkurila, vodeći proizvođač dekorativnih i zaštitnih premaza sa sedištem u Finskoj, predstavila je novog generalnog direktora kompanije u Srbiji, Đoku Janjuševića.

Sa istorijom koja traje od 1862. Tikkurila, jedna od vodećih evropskih kompanija u svojoj oblasti, danas posluje u 14 zemalja, a u Srbiji se nalazi centar poslovanja za šest zemalja Balkana, uključujući Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Hrvatsku i Albaniju. „Tikkurila u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta, uz ispunjavanje najstrožih evropskih standarda i sertfikata i uz korišćenje najsavremenijih tehnologija. Konstantan rast prodaje na tržištu Srbije i uspešan plasman proizvoda na inostranim tržištima, potvrđuju ispravnost pristupa na kojem se bazira poslovanje kompanije. Ovu godinu započeli smo veoma ambicioznim planovima usmerenim ka povećanju plasmana naših proizvoda na postojeća i nova tržišta, kao i širenje mreže Color Studia širom Balkana,“ izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor Tikkurile.

Foto: doručak generalnog direktora Đoke Janjuševića sa novinarima
Foto: doručak generalnog direktora Đoke Janjuševića sa novinarima

Color Studio je mesto gde potrošači mogu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti kao i svi drugi zainteresovani mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama proizvoda i njihovom ugradnjom.

Tikkurila Color Studio je do sada otvoren u Beogradu, Novom Sadu, Skoplju, Gostivaru, Podgorici, Banjaluci, Varaždinu, a u planu je otvaranje i u drugim gradovima širom Balkana.

„Tikkurila inspiriše ljude da izraze svoje ideje kroz boje nudeći im raznovrsna i inovativna rešenja. Insistiramo da se velika pažnja poklanja ekološkom aspektu proizvoda, što potvrđuje činjenica da preko 300 naših proizvoda nosi oznaku EU Ecolabel. Proizvodi sa ovom oznakom imaju smanjeni uticaj na životnu sredinu u toku njihovog životnog ciklusa, od ekstrakcije sirovina, proizvodnje, upotrebe i odlaganja.

Potrošači koji biraju ove proizvode i usluge mogu da budu sigurni da su to proizvodi ekološki osvešćenih proizvođača, koji razmišljaju o našem zdravlju i o budućnosti našeg životnog okruženja. Istovremeno, vodimo računa o upoznavanju tržišta sa našim brendom, kontinuirano radimo na edukaciji tržišta o važnosti kvaliteta proizvoda, kao i kvaliteta svih komponenti,“ izjavila je Gorica Jević, direktor marketinga Tikkurile.

Tikkurila, kao društveno odgovorna kompanija, se trudi da pomaže kako ugroženim licima, ustanovama, tako i mladima, studentima arhitektonskog fakulteta i viših, srednjih građevinskih škola u smislu pružanja praktičnih obuka i edukacija. Učestvovali smo kao donator u kompletnom renoviranju odeljenja neurohirurgije u okviru Kliničkog centra Srbije, donirali boje i premaze potrebne za obnavljanje Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju Veternik, donirali hranu Prihvatilištu za odrasla i stara lica Beograd, što je samo početak pomoći koju ćemo nastaviti da pružamo ustanovama širom Srbije. Takođe, podržavamo i umetnost kroz sponzorstvo Beogradskog festivala igre, a sport i zdrav život kroz podršku trke sa bojama – Color RUNNING.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com