Reč urednika – avgustovsko izdanje časopisa „PODOVI“ stiglo je na vaše adrese

Business to business print&web izdanje –pravo mesto za vašu promociju

Upišite vašu firmu u poslovni adresar na našem portalu

Poštovani,

Prethodni broj je imao vrlo uspešnu promociju na Beogradskom sajmu građevinarstva. Sajamske manifestacije nas uvek raduju jer se na jednom mestu okupi većina „ekipe” iz građevinskog sektora pa na miru izanaliziramo prethodnu godinu i popričamo o budućim projektima. Ono što raduje je svakako optimizam kod većine izlagača kao i informacija da je 2015. godina bila bolja od prethodne, a da prema prvim pokazateljima iz prvog kvartala, izgleda da će ova godina biti još uspešnija.

Mi se konstantno trudimo da ispratimo svetke trendove i da budemo sve bolj i bolji jer znam da ste od nas navikli na kvalitet, pa smo od pre dva meseca krenuli sa „Poslovnim adresarom” na našem portalu www.podovi.org. Ideja je da na jednom mestu okupimo sve firme iz struke i da posetiocima našeg portala olakšamo pretragu. Upis u poslovni adresar je za naše klijente besplatan u prvih šest meseci u „full paketu” dok ostale firme mogu upisati svoj brend sa samo osnovnim podacima.

Avgustovsko izdanje časopisa „Podovi-Hiroizolacija&Termoizolacija“ je pred vama a mi negde u ovm periodu već polako pravimo planove za narednu godinu, iako nam je u ovoj godini ostalo još novembarsko izdanje. Kod nas u redakciji vreme računamo na period od časopisa do časopisa, a planiramo uvek barem godinu dana unapred. U ovom momentu sa sigurnošću možemo potvrditi da će nam fokus u ovoj i sledećoj godini biti distribucija časopisa na region jer nam svakodnevno stiže sve više zahteva iz zemalja bivše SFRJ. Nedostatak stručnih časopisa u njihovim državama otvara nam prostor i mi se trudimo da iskoristimo taj momenat. Naredni “Podovi”, novembarsko izdanje, će izaći pred Sajam nameštaja u Beogradu gde ćemo i ove godine imati svoj izložbeni prostor i časopis će dobiti svi izlagači i posetioci na našem štandu.

Čitamo se i dalje…

potpis Predrag RadjenS poštovanjem
Predrag Rađen,
urednik izdanja

Časopis Podovi broj 32Klikom ovde možete pročitati najnovije izdanje časopisa PODOVI