TIKKURILA – Otvoren jedinstveni Color Studio u Novom Sadu

Više od 60% potrošača uživaju u tome da sami izvodi radove u kući i rade na uređenju doma

Stanovnici Novog Sada i okoline mogu na jednom mestu besplatno dobiti stručnu pomoć u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti mogu se upoznati sa tehničkim karakteristikama proizvoda.

Novi Sad, 7. jul 2016. godine – Otvoren je jedinstveni „Color studio” u Novom Sadu u saradnji Tikkurila Srbije i Cosmos Color. Vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj, Rusiji i baltičkim zemljama-Tikkurila, zajedno sa distributerom materijala za završne radove u građevinarstvu-Cosmos Color potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pružaju prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju uz dodatnu edukaciju, na jednom mestu.

Foto: Tikkurila
Algirdas Krupavičius, generalni direktor Tikkurila

„Color Studio predstavlja funkcionalni prostor modernog dizajna na površini od 80m², a glavni cilj otvaranja je da se profesionalci i potrošači na profesionalan, kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa. Color Studio je mesto gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Ne samo da može da se posavetuje, već je u mogućnosti da na licu mesta pokaže kako izgleda određena boja pod različitim vrstama svetla, kako se nanosi na zidove, pogleda izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije, sve prostorije u domu,” izjavio je Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila.

Foto: Tikkurila
Zoran Ilić, komercijalni direktor u kompaniji Tikkurila
Foto: Tikkurila
Gordana Gojević, generalni direktor Cosmos Color

„U kobrendiranoj saradnji sa Tikkurilom, udružili smo se u cilju izgradnje jednog novog pristupa ka potrošačima. Na jedinstveni način želimo da ponudimo uslugu, koja pored korišćenja kvalitetnih proizvoda, nudi i mogućnost svakodnevnog savetovanja sa arhitektom od 9-17h. Arhitekta je na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču uređenja enterijera i eksterijera, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora,” izjavila je Gordana Gojević, generalni direktor Cosmos Color.

Foto: Tikkurila
Radivoj Stojković, direktor gimnazije „Jovan Jovanović-Zmaj“

Tikkurila Color studio nije samo privilegija Beograda i Novog Sada, već se se takva mesta i dalje otvarati nacelom regionu Balkana.

Boja je jedan od najrasprostranjenijih proizvoda na tržištu koji se koristi za dekoraciju. Mogućnost izbora je ogromna: različite boje, stepeni sjaja, teksture i specijalni efekti. I kada neki dizajn ili ideja, sprovedena uz pomoć boje i lakova, prestane da vam se sviđa ili se ne uklapa u celokupni izgled enterijera, u većini slučajeva, situacija se može lako ispraviti. Prefarbajte staru površinu novom bojom ili izberite drugi način da dekorišete vaše površine.

Foto: Tikkurila
Na slici sa leva na desno (Zoran Ilic, Gordana Gojevic i Algirdas Krupavičius)

Više informacija možete pogledati na sledećim linkovima:
Boje za dekorativu

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekstVišenamenski sportski podovi po Vašoj meri
Sledeći tekstCat® S60 sada dostupan u Srbiji – prvi pametan telefon na svetu sa integrisanom kamerom za termalno snimanje
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.