Časopis „Podovi“ business partner kompanije „Zorka Keramika“

Negde sam čuo da ne treba očekivati potvrde već raditi najbolje što znaš, uvažavajući svakog posebnog čoveka na svom putu i potvrda će, tako neočekivana, sama stići. Time se, kao urednik u svom radu rukovodim i time se, jer takve ljude oko sebe i okupljam, rukovodi i moj tim u redakciji.

Obišao sam i ove godine veliku većinu klijenata časopisa “Podovi” jer email prepiska, slanje računa za završen posao i naplata nisu način da ispoštuješ ljude koji i čine jednu kompaniju. Proizvod takvog načina razmišljanja i ophođenja je uspešan časopis i portal, pored zalaganja za kvalitet po svaku cenu.

Foto: www.podovi.org

Tako je do mene stiglo i priznanje od naših prijatelja iz kompanije “Zorka Keramika”. Ova godine zaista im je bila uspešna, a časopis “Podovi” pratio je taj uspeh kao i do sada svojim izveštajima, fotografijama i objavama. Iako se domaći brendovi kod nas večiti bore sa predrasudama o kvalitetu, kompanija “Zorka Keramika” slavi 40 godina postojanja, uspešnog rada i velikog poverenja koje je stekla kod klijenata. Ove godine, učestvovali su na sajmu „CERSAIE“ u Bolonji i bili prvi regionalni brend koji se predstavio na ovakvom događaju. Bio sam njihov gost i video koliko su ljudi u svetu zaista bili fascinirani što energijom na štandu, što samim brendom ove kompanije.

Možemo reći, posle dugogodišnje saradnje, da smo prijatelji. Jedni druge uvažavamo i jedni drugima jesmo podrška kada se slave uspesi. Njihova čestitka upućena meni i mom timu me je zaista dirnula, a na njihov uspeh i jubilej sam ponosan kao građanin ove zemlje koji bodri svaki naš brend koji hrabro parira svakom italijanskom ili španskom. Zato im želim i sledećih uspešnih 40 godina. Siguran sam da će njihova sjajna organizacija, kvalitetna keramika i domaćinski odnos prema klijentima doprineti planetarnom uspehu. Mi ćemo i dalje biti tu, da damo naš doprinos njihovim kampanjama i marketinški, profesionalno i ljudski, ispratimo njihov, zaista sa razlogom uspešan, put.

Foto: www.podovi.org

Na plaketi koju sam dobio od kompanije “Zorka Keramika” piše Business partner 2017. Kao čoveku i uredniku, za mene nema veće satisfakcije koju mogu dobiti od klijenta. Klijenta koji je i prijatelj. Zato prijatelji, čestitam na jubileju, jedno veliko BRAVO za sve što ste, zaista zasluženo, postigli.

Predrag Rađen, urednik časopisa „Podovi“