Keramika Časopis „Podovi“ business partner kompanije „Zorka Keramika“

Časopis „Podovi“ business partner kompanije „Zorka Keramika“

Negde sam čuo da ne treba očekivati potvrde već raditi najbolje što znaš, uvažavajući svakog posebnog čoveka na svom putu i potvrda će, tako neočekivana, sama stići. Time se, kao urednik u svom radu rukovodim i time se, jer takve ljude oko sebe i okupljam, rukovodi i moj tim u redakciji.

Obišao sam i ove godine veliku većinu klijenata časopisa “Podovi” jer email prepiska, slanje računa za završen posao i naplata nisu način da ispoštuješ ljude koji i čine jednu kompaniju. Proizvod takvog načina razmišljanja i ophođenja je uspešan časopis i portal, pored zalaganja za kvalitet po svaku cenu.

Foto: www.podovi.org

Tako je do mene stiglo i priznanje od naših prijatelja iz kompanije “Zorka Keramika”. Ova godine zaista im je bila uspešna, a časopis “Podovi” pratio je taj uspeh kao i do sada svojim izveštajima, fotografijama i objavama. Iako se domaći brendovi kod nas večiti bore sa predrasudama o kvalitetu, kompanija “Zorka Keramika” slavi 40 godina postojanja, uspešnog rada i velikog poverenja koje je stekla kod klijenata. Ove godine, učestvovali su na sajmu „CERSAIE“ u Bolonji i bili prvi regionalni brend koji se predstavio na ovakvom događaju. Bio sam njihov gost i video koliko su ljudi u svetu zaista bili fascinirani što energijom na štandu, što samim brendom ove kompanije.

Možemo reći, posle dugogodišnje saradnje, da smo prijatelji. Jedni druge uvažavamo i jedni drugima jesmo podrška kada se slave uspesi. Njihova čestitka upućena meni i mom timu me je zaista dirnula, a na njihov uspeh i jubilej sam ponosan kao građanin ove zemlje koji bodri svaki naš brend koji hrabro parira svakom italijanskom ili španskom. Zato im želim i sledećih uspešnih 40 godina. Siguran sam da će njihova sjajna organizacija, kvalitetna keramika i domaćinski odnos prema klijentima doprineti planetarnom uspehu. Mi ćemo i dalje biti tu, da damo naš doprinos njihovim kampanjama i marketinški, profesionalno i ljudski, ispratimo njihov, zaista sa razlogom uspešan, put.

Foto: www.podovi.org

Na plaketi koju sam dobio od kompanije “Zorka Keramika” piše Business partner 2017. Kao čoveku i uredniku, za mene nema veće satisfakcije koju mogu dobiti od klijenta. Klijenta koji je i prijatelj. Zato prijatelji, čestitam na jubileju, jedno veliko BRAVO za sve što ste, zaista zasluženo, postigli.

Predrag Rađen, urednik časopisa „Podovi“

Prethodni tekstAditiv Balkan d.o.o. – Fero beton
Sledeći tekstARHIBET: 2017. obeležila saradnja na Koridoru 10!