Katalog epoksi podova – pomoć u uređenju za profesionalce i amatere

Kako bi ljude inspirisali da veću pažnju posvete uređenje podova, kompanija Tikkurila pripremila je katalog epoksi podova sa veoma zanimljivim aplikativnim tehnikama.

Tikkurila, Termafloor linija proizvoda
Foto: Tikkurila, Termafloor

Iako se često zanemaruje od strane profesionalaca i amatera u uređenju prostora, pod predstavlja veliku površinu koja, ako se kreativno uredi, može značajno promeniti izgled prostorije. Upravo je to bio razlog što je Tikkurila odlučila da ovom segmentu posveti zasluženu pažnju, te će se katalog epoksi podovauskoro naći na tržištu, dok će elektronska verzija biti dostupna na web stranici tikkurila.rs.

Tikkurila, Tampere
Foto: Tikkurila, katalog epoksi podova

U katalogu će na jednom mestu biti predstavljene sve mogućnosti proizvoda kompanije Tikkurila, koji pod, a time i prostor, mogu učiniti jedinstvenim. Svaka aplikativna tehnika koja se našla u novom kataloguotkriva pun potencijal Tikkurila premaza iz Temafloor linije proizvoda i ostavlja jak i poseban utisak. Mogućnost toniranja u veliki broj nijansi, čak i sa metalik efektom, iskorišćena je da prikaže šta sve može da se postigne koristeći maštu i veštinu prilikom apliciranja Tikkurila premaza.

Tikkurila, Tampere
Foto: Tikkurila, katalog epoksi podova

Takođe, katalog će profesionalcima i amaterima približiti Tikkurila proizvode i ujedno ih inspirisati da prilikom izbora spoje lepo i korisno, tako da osim estetskog efekta, pruže i kvalitetnu zaštitupodnim površinama.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

Prethodni tekstPažljivo birane sirovine – Proizvodnja parketa danas
Sledeći tekstKako različite vrste podova reaguju na podno grejanje?
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.