Tikkurila donirala hranu prihvatilištu u Beogradu

Prihvatilište za odrasla i stara lica Beograd.
Foto: Prihvatilište za odrasla i stara lica Beograd.

Usled nastale situacije u Srbiji izazvane niskim temperaturama i snežnim padavinama, Tikkurila, jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih premaza, donirala je konzerviranu hranu ukupne vrednosti od 126.000 rsd, koja je najneophodnija Prihvatilištu za odrasla i stara lica Beograd.

„Tikkurila“, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova, kao društveno odgovorna kompanija na ovaj način još jednom želi da pokaže spremnost da najugroženijim kategorijama stanovništva pomogne u teškoj situaciji, a sve u cilju unapređenja uslova za korisnike usluga ustanova socijalne zaštite,“ izjavio je Đoka Janjušević, generalni direktor Tikkurile.

„Ovim putem se u svoje ime, u ime korisnika i svih zaposlenih u Prihvatilištu za odrasla i stara lica Beograd zahvaljujem društveno odgovornoj kompaniji Tikkurila koja je izdvojila sredstva, kako bi omogućila da nam preko potrebna i neophodna pomoć u vidu konzervirane hrane, pristigne u našu ustanovu,“ izjavio je Prvoslav Nikolić, v.d. direktora Prihvatilišta.

Prihvatilište funkcioniše na teriotoriji Beograda i šire, prihvata sva punoletna lica koja se usled društveno negativnih navika ili nepredviđenih okolnosti zateknu na teriotoriji Beograda u stanju hitne socijalne potrebe, bez sredstava za život, bez ličnih dokumenata i sl.

Sa istorijom koja traje još od 1862. godine, Tikkurila, jedan od vodećih evropskih proizvođača dekorativnih premaza, potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu materijala i površina i njihovu dekoraciju.

Ovakve vrste pomoći nisu presedan kada je reč o ovoj kompaniji, već možemo reći, da je društvena odgovornost i briga za druge, praksa u ovoj kompaniji.

Tikkurila official distributor logo

Gudmark Group d.o.o.
Hajduk Veljkova bb, 15000 Šabac
T. +381 15 368 851
info@gudmarkgroup.com
www.gudmarkgroup.com
www.zorkakolor.com

 

Prethodni tekstTepih – od prvog pisma do svetleće reklame
Sledeći tekstSva lepota laminata leži u njegovoj građi
Tikkurila potrošačima, profesionalcima i industrijskim korisnicima pruža prilagođena i ekološki održiva rešenja za zaštitu i dekoraciju. S istorijom koja traje još od 1862.godine, Tikkurila je vodeći proizvođač dekorativnih premaza u Finskoj, Švedskoj i Rusiji i jedan od vodećih proizvođača u baltičkim zemljama i Poljskoj. Tikkurila takođe ima jako i stabilno tržišno učešće u nekoliko istočnoevropskih zemalja, kao i zemljama Zajednice nezavisnih država. Tikkurila vas inspiriše da obojite svoj život.