Thomsit lepkovi za parket iz Henkela

Sektor Adheziva iz kompanije Henkel nudi izuzetno bogat portfolio brendova koji zadovoljavaju profesionalne potrebe u građevinarstvu. Još od 1876. Henkel koristi unapređene tehnologije koje, pored osnovne primene, ispunjavaju i stroge ekološke standarde, na šta su Henkelovi stručnjaci izuzetno ponosni.

Za ozbiljne građevinske projekte neophodni su iskustvo i najnovija generacija materijala. Istorija duga 100 godina pokazuje da se na Henkelove brendove Thomsit i Ceresit savremeni gradjevinski stručnjaci mogu u potpunosti osloniti.

Koristeći inovativne tehnologije i fokusirajući se na podopolaganje, Thomsit i Henkel nude pažljivo usklađen asortiman proizvoda, sistema i usluga za parketare i profesionalne podo-polagače.

Udobnost prostora u velikoj meri zavisi i od izbora i kvaliteta podne obloge. Bilo da se opredelite za moderne ili tradicionalne, rustične ili starinske, uske ili široke drvene obloge veoma je važno da je parket dobro postavljen i da pruža sigurnost i pouzdanost u dugoročnom periodu. U tom smislu, Henkel nudi brojne proizvode za njegovo lepljenje i učvršćivanje.

Najpouzdanijim i najkvalitetnijim lepkom se može smatrati Thomsit P 625 dvokomponentni poliuretanski parket za lepak.

To je specijalni dvokomponentni lepak za postavljanje parketa, gotovog parketa i drvenih blokova. Odlikuje ga veoma mala emisija, velika vezivna moć i brzo sušenje, kao i širok spektar primene. Ne sadrži vodu, niti rastvarač i podoban je za bilo koju vrstu polaganja parketa ili laminata. Odlikuje ga izuzetno dobra pokrivenost i potrošnja od 1,1kg/m2.
Prodaje se u novom pakovanju od 10,5kg.

Takođe, veoma pogodan za postavljanje parketa je i univerzalni lepak za parket i drvo P600, visokokvalitetan lepak za klasičan parket, mozaik, drvene blokove i dvoslojne i troslojne laminate koji ima veliku vezivnu moć i sadrži rastvarač.

Iz Thomsit asortimana za parket izdvajamo i P618, visoko efikasan disperzioni lepak za lepljenje parketa, mozaika, drvene panele i dvoslojne i troslojne laminate. Proizvod je neutralno mirisa, bez rastvarača, dobre početne lepljivosti i trajne i jake veze.

Na Thomsit liniju lepkova za parket su u Henkel-u posebno ponosni zbog praktičnosti i visokog kvaliteta. Iako za iskusne majstore postupak primene nije komplikovan, u Henkel-u su uvek otvoreni za one kojima su potrebne detaljnije informacije, a za što kvalitetnije iskorišćavanje mogućnosti Thomsit sistema Henkel organizuje i stručne obuke.

Henkel Srbija d.o.o.