Teme: Henkel Srbija d.o.o.

Ceresit fabrika u Inđiji

Ceresit u inovativnom pakovanju – brend koji postavlja standarde

U fabrici Ceresit u Inđiji je početkom 2013. godine pokrenut novi projekat. U pitanju je novi paletizer, Ceresit Stretch hood, potpuno nov način pakovanja paleta. Ovom inovacijom, vrednom 60 miliona dinara, smanjena je mogućnost deformacije palete i proizvoda pri transportu i obezbeđeno je sigurnije skladištenje paleta napolju. Nov način pakovanja paleta pokrenut je početkom 2013. godine i od tada sve što izađe iz fabrike, od naših proizvoda, na paleti pakuje se na taj način. Nov način pakovanja paleta podrazumeva unapređenje procesa u tehnološkom smislu i uvođenje inovacija u pakovanje proizvoda što doprinosi sigurnijem transportu proizvoda koji su sada i bolje složeni na samoj paleti. Samim tim se i maloprodajama i potrošačima osigurava kvalitet i zadovoljstvo Ceresit proizvodima.

Parket

Proizvodi za profesionalno podopolaganje

Thomsit, brend sektora Adhezivi kompanije Henkel, nudi izuzetno raznovrstan portfolio proizvoda, osmišljenih u cilju zadovoljavanja svih profesionalnih potreba u građevinarstvu. Još od 1876. godine Henkel koristi inovativne i napredne tehnologije, konstantno ulažući u dalji razvoj i prilagođavanje željama kupaca. A ono na šta je kompanija posebno ponosna jeste maksimalan uspeh u ispunjavanju strogih ekoloških standarda.

Parket

Thomsit lepkovi za parket iz Henkela

Sektor Adheziva iz kompanije Henkel nudi izuzetno bogat portfolio brendova koji zadovoljavaju profesionalne potrebe u građevinarstvu. Još od 1876. Henkel koristi unapređene tehnologije koje, pored osnovne primene, ispunjavaju i stroge ekološke standarde, na šta su Henkelovi stručnjaci izuzetno ponosni.

samonivelišuća masa

Idealno ravan pod – Thomsit samonivelišuća masa

Jedna od najvažnijih karakteristika za pod je da bude ravan. Henkel u svom programu Thomsit samonivelišućih masa ima i materijale namenjene upravo tome – dobijanju potpuno ravnog poda.
Thomsit professional

Thomsit profesionalna linija zapolaganje keramike

Henkel predstavlja jednu od globalno najznačajnijih poslovnih grupacija u hemijskoj industriji, čija paleta proizvoda uključuje deterdžente i proizvode kućne hemije, kozmetičke i   proizvode za negu tela, građevinske lepkove kao i lepkove za industrijske i proizvodne sisteme, sa ukupnim prometom od 14,1 milijarde evra u 2008. godini.

Pročitajte još :