Tamna strana laminata

Tamno – sivi parket je popularan izbor za mnoge dizajnere enterijera. Neutralan je i pruža osećaj stila u prostoru. Tamno – sivi tonovi mogu dati savremeni odjek na prostor, a za razliku od nekih nijansi braon i bež, ova nijansa teži čistom i sofisticiranom izgledu – a vrlo je verovatno da će se manje sukobiti sa bilo kojim nameštajem u Vašem domu!

Tamno – sivi laminatni podovi su savršeni izbor ako vam je potrebna pristupačna, praktična površina koja će i dalje ostavljati veliki utisak na goste. Veoma su izdržljivi i mogu se naći u raznovrsnoj paleti stilova i dizajna, uključujući mnoge nijanse.

Tamno – sivi izgled drveta

Ukoliko želite drveni izgled poda, ali sa materijalom koji se lakše održava nego tvrdo drvo, onda tamno – sivi laminatni podovi mogu biti savršeni za Vas. Predivan izgled drveta i hladnoća sive boje istaćiće svaki komad nameštaja u prostoriji.

Tamno-sivi drveni izgled laminatnog poda
Slika 2 – Tamno-sivi drveni izgled laminatnog poda

Tamno – sivi  laminatni podovi su dizajnirani sa veoma realističnom površinom drveta koja odaje počast prirodnom materijalu savršenim repliciranjem svojih zapanjujućih čvorova, svetlih i tamnih zrna, organskih oznaka i linija. Ovaj laminat je idealan za kreiranje prijatne i ugodne atmosfere u modernom domu.

Nijanse sive

Ukoliko želite da ostavite jak utisak na Vašem tamno – sivom laminatnom podu, dodajte mediteransku eleganciju u svoj dom prekrasnim monokromatskim laminatnim pločicama.

Laminatni pod u nijansama sive
Slika 3 – Laminatni pod u nijansama sive

Svileni i sjajni

Jednostavnost nikada nije bila tako elegantna! Sjajni završni sloj pločica unosi savremeni osećaj u bilo koji prostor, a hladni tonovi odišu glamuroznom estetikom. Savršene za svaku prostoriju u kući, ove tamno – sive laminatne pločice čine predivan dodatak u kući.