Vodootporni laminat za vaš dom – Swiss Aquastop

Hiljadama godina unazad čovečanstvo koristi drvo kao prirodnu sirovinu – kako bi stvorilo zaklon, izgradilo kuće i dizajniralo enterijere. Drugim rečima, okruženje u kome se osećamo dobro. Drvo su prvo koristili za pravljenje jednostavnih koliba ili konstrukcije šatora. Razvojem ljudskog društva i unapređenjem alatki, drvo je počelo da se koristi za složenije konstrukcije, a i danas je nezamenljiv građevinski materijal kako u enterijeru, tako i u eksterijeru.

Swiss Krono grupa na ovome radi više od 50 godina: drvo iz prirodne sirovine pretvara u proizvode koji se masovno proizvode u industrijskom obimu – sa najvišim standardom kvaliteta i izvanrednom vrednosti. Švajcarski proizvođač laminata nastoji da ispuni želje svojih kupaca i zato svakodnevno radi na razvoju proizvoda na bazi drveta za sofisticirane životne prostore širom sveta.

U svom asortimanu imaju izuzetno kvalitetan vodootporni laminat koji izgledom i strukturom izgleda kao skupoceni masivan pod. U proizvodnji se koristi najnovija tehnologija i podrazumeva se poznata švajcarska savesnost u pogledu visokog kvaliteta. Tople estetske površine, koje su istovremeno veoma otporne i lake za održavanje, stvaraju jedinstvenu atmosferu punu topline u prostoriji, u kojoj ćete se zagarantovano dobro osećati.

Od nedavno, kompanija Swiss Krono, koja inače važi za lidera u proizvodnji laminata, u svom asortimanu ima aquastop  vodootporni laminat koji je otporan na vlagu i vodu 48h (Swiss Liberty – 8mm, Swiss Aquastop – 12mm i Evolution – 14mm). To ga čini idealnim za prostorije gde postoji mogućnost prolivanja vode i velike vlage – poput kuhinje i kupatila. Vodootporna podna obloga je izuzetan proizvod za sve one kojima je preventiva izuzetno bitna, ali i one koji ne žele da im se više ponovi slično iskustvo sa poplavom u domu. Osim toga, Swiss Krono Aquastop vodootporan laminat prilagođen je deci i kućnim ljubimcima, daske se jednostavno održavaju – dovoljna vam je samo vlažna krpa.

Swiss Krono laminati u svetu su poznati kako po kvalitetu i ugodnoj atmosferi, tako i po neobičnom dizajnu, zanimljivoj strukturi i dekorima. Upravo zbog fino obrađenih reljefastih struktura godovi i svaki njihov detalj se jasno vide dužinom cele daske. Dok prelazite prstima preko Swiss Aquastop laminata imaćete veoma prijatan osećaj fino obrađenih reljefastih struktura drveta. Tople estetske površine, koje su istovremeno otporne i lake za održavanje, stvaraju jedinstvenu atmosferu punu topline u prostoriji, u kojoj ćete se dobro osećati.

U saradnji sa Swiss Krono, kompanija MV Selection iz Beograda, koja je godinama unazad ovlašćeni zastupnik ove švajcarske kompanije, daje garanciju na novi Swiss Aquastop laminat 35 godina. U ponudi imaju vodootporni laminat debljine 8, 12 i 14 mm koji je otporan i na abraziju. Spada u klasu AC5 / 33 i istovremeno ima antistatička svojstva. Instalacija je brza i jednostavna zahvaljujući 5G sistemu polaganja.

MV.Selection d.o.o.
Tadije Sondermajera 10, Exing Home 65
11070 Novi Beograd
011 630 8 555
066 630 8 555
info@mvselection.rs
www.mvselection.rs

Prethodni tekstSAVET UREDNIKA: Kako izabrati pod za dečiju sobu?
Sledeći tekstRekonstrukcija sportskog poda „Hale Pionir”