Magic Floor d.o.o. – Mi stvaramo magiju po Vašoj želji

One and only

Magic Floor je uveliko postao sinonim za kvalitet i trajnost. Dok su naši konačni proizvodi ogledalo najviših standarda i inovacija, lepota naših podova prvenstveno se oslikava u jedinstvenoj strukturi drveta, koje u sebi čuva utkanu samu srž prirode.

Svi naši proizvodi napravljeni su sa puno pažnje i iz obnovljivih resursa. Naša visoka svest o zaštiti prirodne sredine i ekologije, obuhvata sve faze proizvodnje, koje pomno nadgledamo i kontrolišemo svaki njen korak.

Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.

Na samom početku biramo drvo koje je izuzetno otpotno i trajno, drvo sa nasledstvom i istorijom, koje ugrađujemo u budućnost. Zbog toga se prvenstveno opredeljujemo za Evropski hrast. Koristimo hrast iz Srbije i Hrvatske, koji je nadaleko poznat po svojoj otpornosti, dugovečnosti a posebno po boji i teksturi. Dodatnu stabilnost podu daje vlagootporni brezov šper. Dobijen proizvod se zatim ulji i štiti “Rubio Monocoat” uljima. “Rubio Monocoat” ulja su ekološka ulja, zasnovana na revoluciinarnoj tehnologiji, koja boje i štite vaše drvo u samo jednom sloju. Naši podovi su raznovrsni po dizajnu, teksturi i sa širokim spektrom boja, ali na kraju mi u potpunosti prepuštamo našim klijentima da sami osmisle konačni izgled svog poda. Vodeći se njihovim idejama i željama mi ga zatim pravimo, prilagođavamo i servisiramo. Kod nas postoji razvijena visoka svest po pitanju ekologije i zaštite životne sredine, zato u konačnom procesu proizvodnje koristimo isključivo Rubio Monocoat ekološka ulja.

Na svetskom tržištu belgijska kompanija Rubio Monocat zauzima lidersko mesto, ostavljajući druge daleko iza sebe. Zbog svoje napredne tehnologije koja podrazuva molekularno spajanje vlakana drveta, Rubio ulja nazivaju “umetnošću savremene tehologije u zelenoj kanti”.

Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE RUBIO MONOCOAT ULJA:

– Otporna boja i zaštita drveta u samo jednom sloju / Molekularno vezivanje vlakana drveta, stvara trajnu i dugotrajnu zaštitu. Kako bi se proces molekularnog spajanja izvršio na najbolji način, potrebno je da se poštuje vreme reakcije od nekoliko minuta. Što su vlakna bolje povezana, biće jača zaštita.

– Prvo i jedino ulje u svetu koje ne sadrži vodu i VOC / Rubio ulja ne sadrže vodu, niti bilo kakve druge razređivače, već je njhov sastav isključivo baziran na prirodnim sastojcima. Zbog toga su potpuno neškodljiva tokom upotrebe, ali i za okolinu.

– Ekonomična su / Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, potrošnja ovih ulja je znatno niža, nego kod primene tradicionalnih ulja. U samo jednom sloju, dobijate željenu boju i trajnu zaštitu. Kad se vlakna drveta povežu sa uljem, sav višak drvo ne upija, te samim tim nema potrebe za sledećim nanosom sloja.

– Postoji paleta od preko 50 jedinstvenih boja / Jedinstvena Rubio Monocat pigmentna tehnologija, omogućava intenzivnu i jasnu boju, a da se pri tome ne ugrožava prirodan izgled i osećaj drveta.

– Rubio Monocoat ekološka ulja se vrlo lako se nanose i održavaju, a mogu se primeniti na svim vrsta drveta.

Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.

NOVINE KOD RUBIO MONOCAT ULJA:

Mc ulja plus 2C i hibrdina zaštita drveta

MC Ulja plus 2C

A) Priprema za korišćenje:

 1. Drvo koje se tretira obrusiti u skladu sa pravilima.
 2. Piljevinu i prasinu očistiti i ukoloniti preostale čestice prašine sa RMC klinerom.
 3. Pomešati 2 komponente i pažljivo ih izmešati.

B) Postupak uljenja:

 1. Nanesite malu količinu RMC Ulja Plus 2C i razmažite ga krpom ili ga polirajte uz pomoć bež filca. U jednom mahu možete tretirati deo od 5m² do 10 m².
 2. Ostavite da reaguje nekoliko minuta.
 3. Uklonite sav višak ulja sa glatkom krpom ili polirajte nauljeni deo belim filcem 15 minuta. Nakon uklanjanja viška ulja, podloge koje su polirane treba da na dodir budu suve.
 4. Uljena površina može da se koristi 24-36h nakon obrade.

HIBRIDNA ZAŠTITA DRVETA:

1 ULJE, 1 OGRTAČ ZA UNUTRA I NAPOLJE!

Primena u tri laka koraka

1. PRIPREMA

 • Drvo pokvasiti.
 • Očistiti površinu sa srednje tvrdom četkom od najlona ili RMC spoljnim čistačem za drvo.
 • Ispiratati sve dok pena ne nestane.

NAPOMENA: ovaj postupak čiščenja je obavezan, bilo da se radi o novom ili starom drvetu.

2. NANOŠENJE

 • Nanesite ulje.
 • Ostavite ga da reaguje.
 • Uklonite višak ulja.
 • Gotovo!

ODRŽAVANJE BEZ BRUŠENJA – Osveženje boje i zaštita drveta je u jednom proizvodu. Nema potrebe za brušenjem.

3. ČIŠĆENJE

“RMC Exterior” sapun je sapun sa sastojcima za čišćenje i negovanje. Ovaj proizvod se koristi za čišćenje spoljnih drvenih površina (dvorišta, nameštaja itd) koji su tretirani proizvodima iz “Rubio Monocoat” asortimana za spoljašnju upotrebu. RMC Exterier je pogodan za privremeno čiščenje. RMC Exterior sapun Ecospray, je RMC Exterier sapun u obliku spreja, koji je uvek pri ruci. Ovaj proizvod je veoma pogodan za manje površine. Sprej se može napuniti sa RMC Exterior sapunom.

Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.

Proizvodi Magic Floora, nalaze se u velikom broju poslovnih i privatnih objekata širom Balkana. Prepoznajući naš vrhunski kvalitet i originalost, za nas se odlučuju kako investitori, tako i hoteli, SPA centri, restorani, odmaraišta, ali svakako i vlasnici privatnih stanova i kuća.

Bilo da se radi o podnim ili zidnim oblogama, fasadama ili dekingu, Magic Floor stvara ambijente koji zadovoljavaju zahteve svakog klijenta, oživljavajući njihovu jedinstvenu estetiku i stil života.

Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.
Magic Floor d.o.o.

Uz naše proizvode i “Rubio ulja”, samo ste na korak od stvarnog užitka. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo po deo za vas izraditi. Utiskujući u svaki njegov kut, svaki njegov spoj ili krivinu, vaše omiljene boje i oblike, oživećemo snove i stvoriti vaš idealan dom. Dom koji koji će živeti i stariti sa vama, onako kako to vaše ulaganje i zaslužuje – elegantno i polako.

Mi stvaramo magiju po vašoj želji…
Mi smo One and Only!

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs