PODOVI koji žive sa klijentima – Sledimo vašu viziju

U eri High Tech revolucije, visoke rezolucije, brzog protoka informacija, ali i života, jedan mali atelje ruši instant postulate i za prilično razumnu svotu novca nudi jedinstvena rešenja bazirana na instinskim željama vlastitih klijenata.

Kao što dobar koncert, bez prave publike, i pored vrhunskih muzičara, može da postane samo gomila uzaludno potrošene energije, tako i dobar pod zahteva klijenta vizionara.

Naši klijenti i njihove ideje kod nas dobijaju kompletnu sliku svoje priče sa obaveznim “živeli su srećno i dugovečno” krajem
Magic Floor d.o.o – Prodaja i ugradnja podova od drveta

Zahvaljujući spoju najkvalitetnijeg drveta, alata sa dijamantskim glavama, ulja vrhunskih performansi i visokoedukovanog tima ljudi, naši klijenti i njihove ideje kod nas dobijaju kompletnu sliku svoje priče sa obaveznim “živeli su srećno i dugovečno” krajem. Jer upravo tako, kao u bajci sa srećnim krajem, naši podovi žive sa klijentima, za ceo život.

Stare otmeno i skoro neprimetno, dobijajći vremenom samo onu potrebnu dozu zrelosti
Magic Floor d.o.o – Najkvalitetnije drvo za vaš pod

Stare otmeno i skoro neprimetno, dobijajći vremenom samo onu potrebnu dozu zrelosti, koja govori da su po svojoj jedinstvenosti i orginalnosti, bili ispred svog vremena. Koliko jak utisak Magic Floor podovi ostavlaju na naše kupce, govori i to, da je upravo naš brodski pod našao svoje mesto i u literarnom svetu. Prenoseći svojim čitaocima izgleda jednog vintidž ambijenta, klijent Magic Floora, spisateljica Drina Steinberg u svom romanu “Miris nasleđa”, opisuje upravo njegovu specifičnu boju i strukturu. “Brodski pod, bio je iznijansiran u različite tonove sive kako bi izgledao starije, a da se pritome struktura drveta nije izgubila, već su čvorovi i brazde ostali i dalje vidljivi”.

Inovativan klijent je za nas najveći izazov, a njegovo zadovoljstvo po završetku projekta, naša najveća nagrada
Magic Floor d.o.o – Brodski pod

Inovativan klijent je za nas najveći izazov, a njegovo zadovoljstvo po završetku projekta, naša najveća nagrada. Bez vas, bez vaših potreba, ideja, saveta i pogleda, naše geslo “Custom made” bi bila samo prazna fraza. U početku smo stidljivo razvijali ovu ideju, ali vaše kontinuirano prisustvo i podrška, razvilo je i učvrstilo naše stanovište, da svaki sledeći projekat bude isključivo vaša vizija, potpomognuta našim znanjem, a da sve zajedno pruži čistu i potpunu definiciju “Custom made”.

Vaše kontinuirano prisustvo i podrška, razvilo je i učvrstilo naše stanovište
Magic Floor d.o.o – Custom Made

Ako bi nas sada neko zapitao sta bismo želeli u 2016. godini, odgovor bi glasio:

– Nadahnute, inspirisane i otvorene klijente, za stvaranje raznolikih, novih unikatnih prostora, jedinstvenog looka i prepoznatljivog kvaliteta.

Dubok naklon i velika zahvalnost svim našim dosadašnjim i budućim klijentima od odabrane ekipe Magic Floora.

Kao u bajci sa srećnim krajem, naši podovi žive sa klijentima, za ceo život
Magic Floor d.o.o – Podovi od drveta kao u bajci

Uz vas i zbog vas mi se zaista osećamo kao pobednici.

2016-te vas očekujemo sa novim kolekcijama, novim izazovim i dalje okrenuti samo vama.

Hvala što ste bili uz nas.

Srećni praznici,
vaš
Magic Floor

www.magicfloor.rsMAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs