NAJKVALITETNIJE DRVO iz obnovljivih resursa u kombinaciji sa RUBIO MONOCOAT ULJIMA – SAVRŠEN IZBOR

Sedam razloga zašto je belgijska firma vodeća u svetu

Uz Magic Floor podove i Rubio ulja, samo ste na korak od magije. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo, po deo za vas izgraditi. Utiskujući u svaki njegov ugao, u svaki njegov spoj ili krivinu, vaše omiljene boje i oblike, oživećemo snove i stvoriti vaš idealan dom. Dom koji će živeti i stariti sa vama, onako kako to vaše ulaganje i zaslužuje – elegantno i polako.

Magic Floor nastoji, da pažljivo osluškujući vaše ideje, prateći vaše želje i mogućnosti, stvori zajedno sa vama onaj dom, koji će biti dosledan odraz vašeg života i jedinstvene ličnosti. Da bi uspeli u tome, mi vam nudimo samo najkavlitetnije drvo iz obnovljivih resursa, koje se obrađuje najsavremenijom tehnologijom, a zatim ga farbamo i štitimo isključivo Rubio Monocoat uljima. Rubio Monocoat ulja i ulja plus 2C su ekološka ulja, zasnovano na revoluciinarnoj tehnologiji, koja boje i štite vaše drvo u samo jednom sloju!

Najkvalitetnije drvo iz obnovljivih resursa
Magic Floor d.o.o. – Najkvalitetnije drvo iz obnovljivih resursa

Danas vam predstavljamo 7 najbitnijih razloga zbog kojih je belgijska firma Rubio Monocoat vodeća u svetu:

Bez vode i VOC

Rubio Monocoat ulja ne sadrže vodu: njihove komponente su uglavnom prirodni proizvodi. Takođe, ova ulja ne sadrže isparljive organske materije (VOC)!

Rubio Monocoat ulja ne sadrže vodu
Magic Floor d.o.o. – Rubio Monocoat ulja ne sadrže vodu

Boje i štite kroz molekularno lepljenje

Rubio Monocoat ulja se tokom molekularnog lepljenja sjedinjuju sa svim mikronima drveta, zbog čega ne dolazi do formiranja filma, niti zasićenosti. Samim tim potrošnja je znatno manja u odnosu na tradicionalni sistemu uljenja.

Trajna zaštita

Molekularno vezivanje ulja za drvo stvara stabilnu i trajnu zaštitu. Svakako, da bi do toga došlo, neophodno je stritkno poštovanje pravila nanošenja, odnosno da se po nanošenju ulja, sačeka par minuta, kako bi se vlakna sajedinila i stvorila savršenu zaštiu.

Molekularno vezivanje ulja za drvo stvara stabilnu i trajnu zaštitu
Magic Floor d.o.o. – Rubio Monocoat ulja kao trajna zaštita poda od drveta

Nema preklapanja

Kad se sva slobodna vlakna celuloze molekularno povežu, eventualni višak ulja, drvo više ne upija. Na taj način se izbegava preklapanje slojeva i stvaranje nepravilnosti na površini drveta.

Štedi vreme rada, jer boji i štiti u samo jednom sloju

Besmisleno je nanositi drugi sloj preko već nanešenog Rubio Monocoat ulja, jer taj dodatni sloj neće moći da se vezuje sa slobodnim vlaknima drveta, prvenstveno jer su se svi molekuli već povezali tokom prvog nanošenja našeg ulja.

Lako se popravlja

Naša tehnologija omogućava lokalnu i laku popravku područja koja su ogrebana ili oštećena. Ukoliko se ulje nanese na oštećenu površinu, samo će slobodna vlakna drveta apsorbovati proizvod, zbog čega kod neoštećenih delova neće doći do preklapanja.

Naša tehnologija omogućava lokalnu i laku popravku područja koja su ogrebana ili oštećena
Magic Floor d.o.o. – Rubio Monocoat ulja za zaštitu drveta

Jedinstvene boje

Jedinstvena Rubio Monocoat tehnologija pigmentacije omogućava intenzivnu i jasnu boju u samo jednom sloju, a da se pri tome ne narušava prirodni izgled drveta. Na raspolaganju je preko 55 fantastičnih boja i nijansi. 

www.magicfloor.rsMAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs