Kompanija Play Kids – Gumeni podovi za Vašu sigurnost

Kompanija Play Kids iz Zemuna je ovlašćeni distrubuter vodećih mađarskih kompanija za proizvodnju gumenih podloga za Srbiju i region.

Bavi se distribucijom, proizvodnjom i ugradnjom svih vrsta gumenih podova koji za cilj imaju sprečavanje povreda prilikom padova. Takođe, bavi se i livenjem gumenih podloga različitih granulacija koje mogu biti u nekoliko boja po želji kupaca.

Ecoguma RAL karta

Podloge se najčešće koriste na mestima gde su moguće povrede prilikom pada, kao što su dečja igrališta, parkovi, sportske sale, tereni za mali fudbal i druge sportove, fabričke hale idr. Svi proizvodi se dobijaju od reciklirane gume i ne utiču štetno na okolinu.

Proizvodi su otporni na velika opterećenja, imaju dug vek trajanja, vodopropustivi su, a vremenske prilike ne utiču na njihov kvalitet. Kompanija Play Kids iza sebe ima hiljade kvadratnih metara postavljenih gumenih podloga na raznim površinama i sa raznim namenama i jedna je od prvih kompanija u Srbiji koja je počela da se bavi ovom delatnošću.

Moto naše kompanije je: Bezbednost je najbolja investicija.

Sigurnost Vaših najmlađih i najbližih članova porodice, Vaših zaposlenih i Vaših klijenata je na prvom mestu, a kompanija Play Kids Vam svojim proizvodima može pomoći u očuvanju zdravlja, bezbednosti i u sprečavanju povreda.


www.ecoguma.rs

AntiSlip Protection i ECOGUMA
Prilaz 24, 11080 Zemun, Srbija
M. +381 69 112 12 95, +381 69 112 12 65
info@ecoguma.rs • www.ecoguma.rs
info@protivkliznazastita.co.rs • www.protivkliznanastita.co.rs

Prethodni tekstMagic Floor d.o.o. – Mi stvaramo magiju po Vašoj želji
Sledeći tekstTikkurila donirala boje i farbe za obnavljanje doma „Veternik“