Za podove kao iz bajke

Rubio Monocoat ulja dostupna u preko 50 boja

Koliko god se trudili, vreme i starenje ne možemo zaustaviti . Ipak, ono što možemo je da pokušamo sačuvati neke drage i vredne stvari koje prate naš život. Zato na primer, fotografije držimo u albumima, nakit u postavljenim kutijama, antikvitete u specijalnim prostorijama, knjige u kožnim koricama, svoje telo negujemo kremama i losionima, dok sećanja pažljivo pohranjujemo u posebnim delovima srca.

Upravo zato, kada se se uselimo u svoj novi dom, mi želimo da nam i on što duže traje. Želimo dom, koji će sa nama prirodno živeti i stariti, i koji će godinama posle nas u sebi imati utisnut pečat naše ličnosti. A za tako nešto, nije dovoljno samo kupiti, napraviti, postaviti ili prefarbati. Nije dovoljno samo slepo pratiti najnovije i najskuplje trendove, jer u današnje vreme, cena je sve manje odraz kvaliteta. Za zdrav i dugotrajan dom potrebno je prvenstveno u njega uneti prirodno i pravo drvo. Bilo da se radi o drvetu ugradjenom u pod, zid, ili je pak reč o onom od kog je izrađen nameštaj, potrebno je da ono bude obrađeno po najvišim standardima visoke tehologije, a zatim prefarbano i zaštćeno ekološkim uljima.

Prefarbano i zaštćeno ekološkim uljima
Magic Floor d.o.o. – Prefarbano i zaštćeno ekološkim uljima

Mi iz Magic Floor smo zato tu, da pažljivo osluškujući vaše ideje, prateći vaše želje i mogućnosti, stvorimo zajedno sa vama onaj dom, koji će biti dosledan odraz vašeg života i jedinstvene ličnosti.

Da bi uspeli u tome, mi vam nudimo samo najkvalitetnije drvo iz obnovljivih resursa, koje se obrađuje najsavremenijom tehnologijom, a zatim ga farbamo i štitimo isključivo Rubio Monocoat uljima.

Rubio Monocoat ulja
Magic Floor d.o.o. – Rubio Monocoat ulja

Rubio Monocoat ulja, čiji je Magic Floor generalni zastupnik, su revolucionarna ulja, koja se vezuju za sve mikrone drveta putem molekularnog procesa, tokom kog ne dolazi do preklapanja, formiranja filma niti zasićenosti. A, to je upravo i glavni razlog zašto je potrošnja naših ulja manja u odnosu na proces tradicionalne završne obrade drveta.

Rubio ulja su dostupna u preko 50 fantastičnih boja
Magic Floor d.o.o. – Parket u kuhinji

Osim što su ekološki odgovorna, jer ne sadrže toksine, niti vodu, Rubio ulja su dostupna u preko 50 fantastičnih boja, prijanjaju na sve vrste drveta, otporna su na vodu, toplotu i daju trajnu zaštitu. Jednostavna za upotrebu, boje i štite u samo jednom sloju, poštujući i zadržavajući pri tome utisak prirodnog drveta.

Uz Magic Floor podove i Rubio ulja, samo ste na korak od magije. I zato, poverite nam svoj san o idealnom životnom prostoru, a mi ćemo ga deo, po deo za vas izgraditi. Utiskujući u svaki njegov kut, u svaku njegov spoj ili krivinu, vaše omiljene boje i oblike, oživećemo snove i stvoriti vaš dom. Dom koji koji će živeti i stariti sa vama, onako kako to vaše ulaganje i zaslužuje – elegantno i polako.

Možda vreme ne možemo zaustaviti, ali ga svakako na jedan način možemo zadržati u stvarima oko nas. Izbor Magic Floora, je upravo jedan od najboljih načina da vaš san i vaše vreme, sto duže traje.

www.magicfloor.rsMAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884 • +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rswww.magicfloor.rs