Hrvatske keramičke pločice uspešno predstavljenje u Tirani

Keramika Modus osvojila albansko tržište, a Rita Ora albansku publiku!

Republika Albanija ove godine slavi 100 godina svoje nezavisnosti, a u tom svečanom raspoloženju protekao je i devetnaesti Međunarodni opšti sajam Panair 2012 u Tirani, a na kojem je ove godine uspešno izlagala i Keramika Modus iz Orahovice – jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica.

PANAIR 2012 zatvoren je 30. novembra, a uspešan nastup firme Keramika Modus rezultirao je novim kontaktima i strateškim partnerstvima, kako za albansko, tako i za okolna tržišta u široj regiji na kojima na ovaj način Keramika Modus učvršćuje svoju poziciju lidera. I ove godine na sajmu PANAIR predstavilo se više od 350 firmi izlagača s područja industrije, metalurgije, energetike, građevine, zaštite okoline, nekretnina, turizma, agronomije, prehrane, telekomunikacija… na gotovo 15.000m² izlagačkog prostora.

Kao i celi sajam, tako je i proslava 100 godina albanske nezavisnosti protekla pod posebnim pokroviteljstvom albanskog premijera, prof. dr. Sali Berishe, a u sklopu toga održan je na središnjem Trgu Majke Tereze u Tirani i veliki koncert britanske pevačice poreklom s Kosova. To je aktuelna svetska senzacija Rita Ora, koju su brojni obožavatelji satima čekali na kiši, a onda i uživali u vrhuncu svečanog slavlja na otvorenom uz mladu zvijezdu.

 

PANAIR 2012 je tako ispunio očekivanja organizatora Klik Ekspo Group, kao i brojnih izlagača, a označen je kao i važan privredni događaj u celini s obzirom na prisustvo velikog broja uglednih privrednika i političara iz regije, za koje su albanski čelnici održali svečano primanje u Palace of Congresses.

Keramika Modus

Prethodni tekstPredstavljen katalog za arhitekte i dizajnere
Sledeći tekstFunkcionalnost kupatila u salonskom stanu