Ambrovit, Italijanska preduzetnička izvrsnost

Veliko poznavanje zatvarača, sa prethodnim iskustvom u njihovoj proizvodnji i fokusom na kvalitet usluge: osnovan u Garlasco (Italy) 1997. godine, Ambrovit je danas jedan od najvećih proizvođača šrafova na evropskom tržištu, sa klijentima iz 50 zemalja i proizvodima spremnim za isporuku širom sveta.

Isprva fokusirani na proizvodnju šrafova za drvene konstrukcije, Ambrovit proširuje svoju proizvodnju i na druge sektore, kao što je metalna industrija, građevinarstvo, okovi za prozore i vrata, oslanjajući se na prethodno iskustvo svojih osnivača. U 2009. godini kompanija se potpuno automatizovala i danas ima kapacitet skladištenja od 44.000 paleta i u proseku oko 12.000 proizvoda. Ovde se 5.000 porudžbina dnevno se procesuira zahvaljujući kombinaciji viljuškara i mini kranova koji omogućavaju kompaniji da isporučuje svoje proizvode u celoj Evropi u roku od 24/48 sati nakon porudžbine.

Ambrovit S.p.A.

Danas se Ambrovit može pohvaliti konstantnim unapređenjem palete proizvoda u skaldu sa internacionalnim zahtevima tržišta kao što su ETA i CE, ali, takođe i GOST-R sertifikatom, koji omogućava upotrebu proizvoda i na ruskom tržištu. Kompanija konstantno ulaže u kvalitet i pruža usluge završne obrade i galvanizacije, koje su poverene strogom izboru dobavljača a nakon toga proverene u labaratoriji napredne kontrole kvaliteta.

Ambrovit-logo

[yarpp]

AMBROVIT S.p.A.
Via Giulio Natta,29, 27026 Garlasco (PV) Italy
T. +39 0382 810 280
F. +39 0382 176 0014
E. sales@ambrovit.it
W. www.ambrovit.it