Najbolji sa najboljima – Zorka Keramika prvi domaći izlagač na sajmu keramike u Bolonji

Najbolji proizvođači keramike na svetu okupiće se i ove godine na najvećem svetskom sajmu keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja i još jednom pokazati svu raskoš i sjaj svojih proizvoda. Bilo da ste ljubitelji klasičnih, elegantnih, prirodnih ili retro kolekcija, „CERSAIE“ je mesto na kojem ćete pronaći sve što vas zanima. I mnogo više od toga. Zato, uostalom, već godinama važi jedno dobro poznato pravilo. Ako u Bolonji ne pronađete ono što vas zanima, nećete pronaći nigde u svetu.

Sajam keramike u Bolonji biće održan od 25. do 29. septembra
Sajam keramike u Bolonji biće održan od 25. do 29. septembra

Prošle godine, više od 850 izlagača iz 43 zemlje, arhitekti, dizajneri i profesionalci koji se bave opremanjem enterijera okupili su se tokom pet sajamskih dana u Bolonji kako bi predstavili najnovije trendove, prekrasne kolekcije i proizvode kojim se ponose. A kada na jednom mestu okupite takvu ekipu, keramika koja osvaja svet je zagarantovana. Ovaj sajam će ove godine, po prvi put, imati domaćeg proizvođača keramike, a naš reprezent na ovom prestižnom događaju biće kompanija „Zorka Keramika“.

Zorka keramika d.o.o. - Accademia

Dakle, Zorka Keramika ove godine postaje deo sajma CERSAIE koji okuplja najbolje i najveće proizvođače keramičkih pločica. Na štandu D22 u Hali 36 predstaviće najnovije sadržaje svoje kompanije i zajedno sa saradnicima omogućiti novo iskustvo u odabiru keramičkih pločica. Gres Porcalanato tehnologija, po kojoj su Zorka Keramika pločice prepoznatljive u regionu, je ove godine dodatno unapređenja novim formatima i tehnologijom Rektifikacije. Dizajn razvijen sa njihovim kolegama iz Italije i Španije doneće najnovije trendove na tržištu i omogućiti korisnicima da uživaju u prirodnom izgledu materijal digitalno prenešenim na pločice.

www.zorka-keramika.rs
ZORKA-KERAMIKA d.o.o.
A. Hajduk Veljkova 1, 15000 Šabac, Republika Srbija
T. +381 15 361 000
E. keramika@zorka-keramika.rs
W. www.zorka-keramika.rs