Teme: prodaja keramičkih pločica

DG Diseno Salon Keramike diirektor Goran Hostonski

REČ STRUČNJAKA: Kako odabrati keramičke pločice?

U februarskom izdanju časopisa ''Podovi'', stručnjak i direktor Goran Hostonski, odgovara kako odabrati odgovarajuće keramičke pločice, kako izabrati lepak za pločice u moru ponuda...
Učinite vaš prostor prijatnijim za život italijanskim dizajnom

CASA DELLA CERAMICA – Nešto potpuno drugačije

U Novom Sadu, u Radničkoj ulici 26, nedavno je otvoren salon italijanske i španske keramike i opreme za kupatila " CASA DELLA CERAMICA". Oplemenite vaš životni prostor luksuznom keramikom italijanskog proizvođača PIEMME (YOUR LUXURI TILES) i učinite vaš prostor prijatnijim za život italijanskim dizajnom i nemačkom kvalitetom keramičkih pločica PORCELAINGRES (ITALIAN STYLE MADE BY GERMANY). 

Imola Ceramica Antigua

Predstavljamo: Quadra Line d.o.o. – Imola ceramica – Antigua

Imola Ceramica iz svoje široke ponude izdvaja seriju Antigua koja se razlikuje od ostalih po širokom spektru boja i dekora koji pružaju neograničene mogućnosti kombinovanja. Tako od iste serije pločica možemo dobiti klasično ili moderno kupatilo  u zavisnosti od zahteva investitora i mašte projektanta.

Keramika Modus, CEO Željko Radek

Hrvatske keramičke pločice u izdanju Ceramic World Review

Jubilarni, 100. broj uglednog časopisa Ceramic World Review, kojeg izdaje poznata italijanska medijska grupacija Tile Edizioni, između ostalih tema, vijesti i aktualnosti sa svjetske keramičke scene, donosi i intervju s Željkom Radekom, predsjednikom Uprave Keramike Modus iz Orahovice.

Keramika Modus kolekcija Nubia

Hrvatske keramičke pločice uspešno predstavljenje u Tirani

Panair 2012 zatvoren je 30. novembra, a uspešan nastup kompanije Keramika Modus rezultirao je novim kontaktima i strateškim partnerstvima, kako za albansko, tako i za okolna tržišta u široj regiji na kojima na ovaj način Keramika Modus učvršćuje svoju poziciju lidera.

Keramika Modus

Keramika Modus na Sajmu Cersaie 2012 u Bolonji

Uspešan nastup Keramike Modus na najvećem svetskom sajmu keramike u Bolonji. Keramika Modus, jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, uspešno je predstavio svoje najnovije kolekcije pločica te poslednja dizajnerska i tehnološka dostignuća na najvećem svetskom sajmu keramike CERSAIE 2012, koji je u italijanskom gradu Bolonji održan od 25. do 29. septembra 2012. godine

Concrete project

Concrete project by Imola Ceramica

Concrete project je nova serija koju je  Imola Ceramica  prezentovala na sajmu u Bolonji. Osmišljena je i napravljena da zadovolji najspecifičnije zahteve projektanata, naročito kada se radi o velikim prostorima.

Keramičke pločice

Keramičke pločice vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama

ITALYCERAMICA je privatno preduzeće osnovano 2002. godine sa ciljem da se tržištu Srbije ponude keramičke pločice vrhunskog kvaliteta, po prihvatljivim cenama. Kako osnivači imaju dvadesetjednogodisnje  iskustvo u saradnji sa vodećim italijanskim proizvođačem COOPERATIVA CERAMICA D'IMOLA, osnovanim 1874. godine kojeg karakterišu vrhunska tehnologija, dizajn, kvalitet i trajnost, odlučili su da dobru saradnju nastave i na tržištu Srbije.

hello kitty keramika modus

Hello Kitty osveženje na sajmu

Na najvećem svetskom sajmu keramike Cersaie u Bolonji, Keramika Modus, jedini hrvatski proizvođač keramičkih pločica, 22.09.2011. održala je konferenciju za medije. Pored predstavljene najnovije kolekcije, okupljeni poslovni partneri, arhitekte i novinari imali su prilike čuti najnovije vesti iz sveta keramičkih pločica.

Luksuzna keramika i sanitarije

Ekskluziva iz Italije na jednom mestu

Ceramix project doo iz Novog Sada je firma osnovana 2005 godine, bavi se uvozom i distribucijom keramičkih pločica, sanitarija, hidromasažnih kada, profila, izolacija i lepkova.
Na tržištu Srbije predstavljamo 21 italijansku fabriku uglavnom najekskluzivnije proizvodjače u svojim oblastima, kao što su :Ceramica Sant Agostino, Mirage, Marca Corona, Trend, Phorma, Sichenia, Cisa, Sintesi, Newform, Galassia, Tresse...

BUXY (Cendre)

Savršenstvo među podovima… Cotto D’este

Proizvođač podne keramike čije se ime izgovara sa respektom, ime koje se povezuje sa Rolls Royce-om, ime koje znači različitost, jedinstvenost i večnost Cotto D’este. Distributer za Srbiju, kompanija Raca Komerc D.O.O. omogućio je i Vama dragim kupcima da oplemenite svoj dom materijalima iz Cotto D’este-a i učinite ga jedinstvenim.

DE-CO kreativna keramika

DE CO kreativna dimenzija

De-Co nudi prostoru novu kreativnu dimenziju: pet veličina se kombinuju kako bi se kreirali bezbrojni instalacioni modeli. Pojavljivanje različitih formi izražavanja, jakog uticaja, stvara nova scenarija ugradnje u igri kaleidoskopske kompozicije. Jedan modul, 20x80 cm, razvijen u 4 veličine, spreman je da stvori bezbroj kombinacija.

Quadra line strobus 5mm

Lakoća keramike u harmoniji sa prirodom

Strobus 5mm, zahvaljujući inovativnoj digitalnoj tehnologiji sistema definisanja boja, danas predstavlja kombinaciju istraživanja i tehnologije, a smestena je u samo 5 mm debljine.

Pročitajte još :