CERSAIE 2015 – Keramika Kanjiža je i ove godine tradicionalno bila gost na najvećem sajmu keramike u Bolonji

Bolonja, Beograd – Keramika Kanjiža je, kao i predhodnih godina, i ove tradicionalno bila gost na najvećem sajmu keramike koji se održava u Bolonji, CERSAIE 2015. Tokom trajanja sajma, predstavnici kompanije organizovali su niz sastanaka sa najvećim dobavljačima proizvodne opreme, proizvođačima sirovina i dizajnerima, a osim toga akcenat je stavljen i na upoznavanje sa novim trendovima za predstojeću sezonu.

Bolonja, Beograd –Keramika KanjižaPredstojeće sezone na vodećoj poziciji će biti imitacije kamena i drveta

Na osnovu uređenja štandova i ponude poznatih kompanija i trendsetera u keramičarskoj industriji, jasno je da će i predstojeće sezone na vodećoj poziciji biti imitacije kamena i drveta. Što se boja tiče, preovladavaju bež i sivi tonovi, mada siva preuzima vođstvo u gotovo svim dekorima uključujući beton, cement i kamen. Nov trend za predstojeću sezonu su reljefne pločice u svim varijantama, što je dokaz da Keramika Kanjiža postavlja trendove – kompanija je još na beogradskom sajmu građevine održanom u aprilu predstavila prvu 3D pločicu u Srbiji.

Tim dizajnera Keramike Kanjiža krenuo je intenzivno sa pripremama za predstojeću sezonuKupce očekuju brojni noviteti

Po povratku iz Italije, tim dizajnera Keramike Kanjiža krenuo je intenzivno sa pripremama za predstojeću sezonu, a kupce očekuju brojni noviteti.

www.keramikakanjiza.comKERAMIKA KANJIŽA doo
www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža
Email: kontakt@keramikakanjiza.com