Hotel Majestic dobio je svoje novo Axminster ruho! – Podovi koji krase najluksuznije hotele!

U svetu luksuznih hotela, svaki detalj igra ključnu ulogu u stvaranju nezaboravnog iskustva gostiju. Axminster podovi, poznati po svom izvanrednom kvalitetu i elegantnom dizajnu, postali su neizostavan deo mnogih prestižnih hotela kao što su Marriott, Hilton, Accor, Radisson Blu i mnogi drugi. Ni hotel Majestic izborom Axmisnster poda za restoransku salu hotela nije napravio nikakav kompromis kad je u pitanju stvaranje savršenog ambijenta za svoje goste. U pitanju su visoko kvalitetni tkani tepisi napravljeni od prethodno obojenog prediva, što dodatno doprinosi kvalitetu. Za izradu ovih tepiha, koji se proizvode po najvišim standardima, koristi se mešavina najfinijih sorti britanske i novozelandske vune, dok je podloga poda napravljena od čvrste mešavine jute, poliestera i polipropilena.

Bez obzira na broj koraka koji će biti načinjeni na njemu tokom godina, Axminster podovi će zadržati svoj prvobitni izgled. Ovi podovi se koriste za područja gde su dugovečnost i otpornost od habanja od suštinskog značaja (kockarnice, hoteli, kruzeri, restorani, pozorišta, bioskopi). Jedinstveni spiralni nabor u vunenom vlaknu omogućava tepihu da duže zadrži svoj izgled jer poseduje prirodnu sposobnost vraćanja u prvobitni oblik. Ova sposobnost ga čini da izgleda manje istrošeno, a tragovi nameštaja manje vidljivi. Dezen se može prilagoditi vašem dizajnu, bojama i željama.

Mara Home, u saradnji sa čuvenom fabrikom tepiha iz Velike Britanije, Master Weaver, nudi Vam široku fleksibilnost dizajna i paletu boja sa kojom može da se dobije bezbroj kombinacija. Motivi dezena mogu biti veoma veliki, bez učestalog ponavljanja. Takođe, u jednom delu prostorije može da započne jedan, a u drugom delu da se nastavi drugi motiv. U hotelu Majestic, u saradnji sa arhitektom Zoranom Đorđevićem, pažljivo birani dezen i kolorit savršeno se uklapaju u art deko stil i paletu boja hotela, dodajući prostoru dodatnu dozu luksuza i topline.

Svi Axminster podovi su prošli test zapaljivosti i poseduju sertifikat BFLS1 za upotrebu u komercijalnim prostorima, a za plovila sertifikat IMO. Odlični su toplotni i zvučni izolatori, što je od suštinskog značaja u hotelskom okruženju. Odluka da se upravo Axminster tepih koristi u hotelu Majestic ukazuje na posvećenost hotela pružanju vrhunskog iskustva svojim gostima. Ukoliko želite da ostavite jedinstven pečat i pružite hotelskom enterijeru dozu luksuza i komfora, Axminster podovi su idealan izbor.

Čekamo Vas u Mara Home u Mileševskoj 44 ili u Airport City-ju.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs