Domotex 2018 (12.-15. siječnja) – najveći sajam podnih obloga u Hannoveru

  • Nova konfiguracija sajma i raspored proizvodnih grupa po halama
  • Novo! Trajanje sajma od petka do ponedjeljka
  • Hrvatski izlagači na površini od preko 400m2

Hannover. DOMOTEX 2018 (12. do 15. siječnja) 30. izdanje vodećeg svjetskog sajma za tepiha i podnih obloga od 2018. ima novu konfiguraciju sajma i izgled prostora koji će posjetiteljima olakšati pregled ponude i povezivanje s izlagačima i trendovima koji su im važni.

tlocrt “UNIQUE YOUNIVERSE”, tema koja će se prezentirati u Hali 9, biti će inspirativno mjesto kreativno postavljenih zona od strane izlagača, umjetnika i mladih dizajnera.

DOMOTEX 2017 (14 -17. januar)
Carpet Design Awards, Preisverleihung

Registracija izlagača je veća od očekivanog, tako da se očekuje preko 1400 izlagača iz preko 60 zemalja. Osim Njemačke, najveći svjetski izlagači u smislu izložbenog prostora su Turska, Indija, Belgija, Kina, Nizozemska, Iran, Italija, Egipat i SAD.

Dvorane 2 do 4 sada predstavljaju najveću ponudu ručno izrađenih tepiha i sagova iz cijelog svijeta. Dvorane od 5 do 7 imaju jedinstveni izbor strojno izrađenih tepiha i sagova. Dvorana 8 je vrata za najnovije kreacije tepiha od najinovativnijih svjetskih dizajnera i brandova. Od hrvatskih izlagača, na sajmu će biti prisutni: Evolen (Novska), PPS Galeković (Mraclin), Drvoproizvod (Jastrebarsko) i Spačva (Vinkovci).

Više informacija na službenim stranicama Sajma Domotex

Izvor: www.korak.com.hr