Časopis „Podovi“ i ovaj put na Sajmu građevinarstva proširio svoju bazu podataka i izazvao veliko interesovanje građevinskog sektora

Završen je još jedan, 44. po redu Međunarodni Sajam građevinartsva u Beogradu. Časopis „Podovi“ imao je na ovom mestu svoju promociju 39. broja kao jedan od medijskih partnera ove manifestacije. Što se tiče izlagača, opšti je utisak svakog od njih da je sajam kao ovaj potreban građevinskom sektoru u celini i da je ove godine, čini se više nego prethodnih, bilo mnogo poslovnog sveta čime je on dobio izraženiju profesionalnu komponentu.

Kao relevantan časopis iz sfere podova, termoizolacije i hidroizolacije koji postoji već deset godina na ovim prostorima i ovaj put časopis „PODOVI“ proširio je svoju bazu podataka i izazvao veliko interesovanje građevinskog sektora, odnosno izlagača i posetioca ovog sajma.

Kvalitetan sadržaj, odlična štampa i ulaganje u promociju svakog našeg izdanja očito je rezultiralo povećanim interesovanjem i pohvalama kako onih koji sarađuju sa nama, tako i onih koji su posle završenog fakulteta primetili da ne mogu na drugom mestu dobiti validne informacije. Sve ovo postavilo je pred nas više ciljeve i volju da budemo još bolji i istrajniji u smislu edukacije šire javnosti.

Ekipa emisije „Tako stoje stvari“ i urednik „PODOVA“, Predrag Rađen

Na našem štandu ugostili smo i ekipu RTS-a i emisije „Tako stoje stvari“ koja je bila zainteresovana za temu podova, i izrazila zadovoljstvo što naša redakcija čitavih 10 godina istražuje ovu temu i njome se detaljno bavi, skrećući pažnju na važnost podopolaganja, materijala, inovacija i tehnoloških dostignuća. Ovaj prilog u kojem je naš urednik Predrag Rađen, govorio o podovima, znanju građana o ovoj temi i mnogim drugim nedoumicama iz ove sfere građevinartsva možete gledati u petak, 27. aprila, posle 11 sati na Prvom programu RTS-a.

Vama dragi čitaoci hvala na interesovanju i znate već…Čitamo se i dalje.