GreenTec Design podovi – Izdržljivi, otporni na vlagu i prirodni

Visokokvalitetni EGGER GreenTec Design podovi ne osvajaju samo modernim dekorima, već i izvanrednim karakteristikama. U poređenju sa klasičnim laminatnim podovima, EGGER moderni Design podovi su mnogo izdržljiviji. Ovi inovativni podovi zbog toga predstavljaju idealno rešenje za sve površine koje su intenzivno u upotrebi, kako u komercijalnim, tako i u stambenim prostorima. EGGER Design podovi su otporni na vlagu, pa se tako mogu postavljati u kupatilima. Sa svojom debljinom od samo 7.5 mm, naši moderni podovi su idealni za renoviranja.

EGGER Design podovi imaju brojne predosti:

  • Posebno su izdržljivi i otporni na sitne ogrebotine, pa su tako idealni za površine koje se intenzivno koriste
  • Drveni Design podovi ne sadrže PVC
  • Otporni su na vlagu i postojanih dimenzija, pa su idealni za kupatila ili staklenike
  • Daske Design podova imaju prednost kod prerade, pa su zbog njih ovi podovi idealni za podno grejanje
  • Jednostavno postavljanje zahvaljujući našem klik sistemu polaganja
  • Na velikim površinama EGGER PRO Design podovi GreenTec mogu i da se zalepe. U našem video uputstvu za montažu vam pokazujemo kako!

Design podovi deluju impresivno u svim prostorijama

Bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru: EGGER Design podovi GreenTec su idealno rešenje za sva mesta gde se traži izuzetno izdržljiv pod, jer su oni veoma robusni i otporni . Pored toga, motivi drveta i pločica na našim Design podovima privlače pažnju svojom autentičnošću.

Sa EGGER Design podovima možete da dobijete podove bez spojeva u svim prostorijama, uključujući i kupatilo. Ovaj pod odlikuje izuzetna postojanost dimenzija i otpornost na vlagu. Ni velike promene temperature ne mogu uticati na ovu modernu podnu oblogu.

Moderni i praktični

EGGER visokokvalitetni Design podovi GreenTec imaju kompaktan sastav i dostupni su u fantastičnim motivima i dekorima. Debljina daski Design podova je samo 7.5 mm, što predstavlja prednost prilikom prerade. Ovaj moderan Design pod se može sigurno i trajno zalepiti ili se poput klik laminatnog poda može postaviti kao plivajući pod.

podovi
EGGER Design GreenTec podovi

Naročito funkcionalni

EGGER Design podove prvenstveno odlikuje izuzetna funkcionalnost. Zahvaljujući posebnoj površini i izuzetno gustoj ploči od drvnih vlakana, ovi moderni podovi su otporni na vlagu i na sitne ogrebotine.

100% bez PVC-a

EGGER Design pod je sasvim prirodan talenat. EGGER Design podovi su proizvedeni u Nemačkoj i sadrže prirodna drvna vlakna. Zato su ekološki prihvatljiviji od mnogih proizvoda na tržištu koji su bazirani prvenstveno na plastici. Štaviše, EGGER Design podovi su proizvedeni 100% bez PVC-a i plastifikatora, pa su tako u potpunosti bezopasni za zdravlje i doprinose zdravom ambijentu u zatvorenim prostorima.

pod
Slojevi kod Design GreenTec podova

Izuzetno stabilno jezgro i čvrsta površina štite pod, dok integrisani sloj od plute pouzdano apsorbuje zvuk udaraca.

1. Površinski sloj otporan na vlagu i habanje.
2. Sloj autentičnog dekora.
3. GreenTec podne daske su takođe pogodne za kupatila i poslovne prostore.
4. Integrisana podloga od plute koja apsorbuje zvuk.

EGGER Design pod se odlično uklapa u svaki prostor

EGGER Design podovi su neverovatno izdržljivi i zato su idealni za sve prostore u kojima se podovi intenzivno koriste. U kupatilu, kuhinji, hodnicima i svim prostorijama u kojima ima vlage, EGGER Design podovi su dobar izbor.

Kako su dekori podova zagarantovano postojani, naši Design podovi GreenTec vremenom neće izbledeti. Na to možete da računate.

EGGER logo

Kontakt:
T. +381 62 283 842
info-rs@egger.com
slobodan.stojic@egger.com
www.egger.com