SPC Fortika – Pod nove generacije

Najnovija generacija vodootpornih podova koja predstavlja kompozit plastike i kamena. Proizvodi se odlikuju jednostavnim sistemom instalacije sa pet slojeva ukupne debljine 5 mm, uključujući poseban sloj habanja koji štiti od ogrebotina, prolivanja i oštećenja od sunca.

Instalacija svih ADO podnih proizvoda je laka, brza, čista i što je najvažnije tiha. Izaberite pristupačne i izdržljive proizvode za jednostavnu izgradnju i održavanje udobnih i osvežavajućih životnih prostora. Možete koristiti razne dizajnerske koncepte kako biste stvorili svoje kombinacije dekorativnih, toplih i razigranih podova.

SPC pod
Instalacija svih ADO podnih proizvoda je laka, brza, čista i što je najvažnije tiha

Garantovana je neuporediva higijenska i toplotna izolacija, obezbeđujući zdravije i toplije podove svima koji odaberu naše proizvode.

Ado Floor proizvodi ne sadrže materijale opasne po zdravlje

Svojom vodootpornom Rigid Core tehnologijom, kao i antibakterijskim i zvučnim svojstvima, nova SPC kolekcija može vam pomoći da stvorite udobno radno i životno okruženje u širokom rasponu okruženja, od sportskih centara preko škola i bolnica do kancelarija i drugih komercijalnih prostora.

Soho WinTech logo

SOHO WINTECH RS
Batajnički drum 263, Zemun – SRBIJA
T. +381 11 414 07 38
F. +381 11 414 09 43
srbija@sohowintechpvc.com
www.soho-wintech.pim.rs

Prethodni tekstPreporuke CDC-a: Evo kako da pravilno dezinfikujete dom
Sledeći tekstKompakt ploče za enterijer – pregrade za toalet kabine